Obradovic sinirlendi: Buna ben karar veririm

THY Euroleague Dörtlü Final'de CSKA'ya yenilen F.Bahçe'nin başantrenörü Obradovic, karşılaşma ve oyuncularla ilgili sert ifadeler kullandı.

Obradovic sinirlendi: Buna ben karar veririm
Obradovic sinirlendi: Buna ben karar veririm
GİRİŞ 17.05.2015 22:52 GÜNCELLEME 17.05.2015 22:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

"Maç sonucu değil ama son devre gösterdiğimiz tepki önemliydi" sözleri ile konuşmasına başlayan Obradovic, "Tecrübem, bu tip maçların oynanmasının her zaman zor olduğunu gösteriyor. Oyuncuları motive etmek çok zor. Bu yüzden maç öncesi ilk yapmaya çalıştığım bu oldu. Oyunculara, 'Zor maçlar sizi bekliyor, buraya gelen taraftarlarınız ve kendinize saygı göstermeniz gerekir' açıklamasını yaptım. Taraftarlara tüm kalbimle teşekkür etmek istiyorum. Olağanüstü bir destek verdiler. Her zaman buna sahip olmalıyız" dedi.

Sırp teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takımı böyle görmek üzücüydü. Her oyuncumu oynatmak istedim, ama bazıları bu şansı çok kötü kullandı. Gerçek adam gibi oynamaları gerekiyordu. Takımda çok genç oyuncular var ve onlar da kişiliklerini bu maçlarda göstermeliler. 2. devre sahada olan oyuncularımı kutluyorum. Devre arasında oyuncularıma mantaliteyi değiştirmek gerekir dedim. İyi bir tecrübe oldu. Nerede hata yaptığımızı, eksiklerimizi biliyoruz. Rakiplerden çok daha sert oynamamız gerekir" diye konuştu.

''BUNA SADECE BEN KARAR VERİRİM''

Bir gazetecinin, "Büyük farka rağmen ikinci devre Fenerbahçe'nin canlanmasında Semih Erden çok önemli oldu. Neden Semih'i daha önce oyuna almadınız?" sorusuna Obradovic, "Bu takımı benden daha iyi kimse savunamaz. Ben bu takımı herkesten daha iyi tanıyorum. Kimi, ne zaman oynatacağıma ben karar veririm. Buna sadece başkan karışabilir ve eğer hoşlanmazsa 'Güle güle Obradovic' der" yanıtını verdi. Obradovic, Semih'in sezon boyunca istikrarlı bir grafik çizmediğini de sözlerine ekledi.

Zeljko Obradovic, kendileri için Euroleague sayfasının kapandığını ve şimdi ligde Play-off maçlarına konsantre olmaları gerektiğini belirtip, Türkiye liginin özellikle takımdaki genç oyuncular için büyük bir fırsat olması gerektiğini savundu.

Sırp teknik adam, "Fenerbahçe Euroleague'de buradaki gibi en iyiler arasında olmak için gerekli her şeye sahip. Kulüp başkanımız ve sponsorumuz ile oturup konuştuk, hepimiz aynı yönde gidiyoruz. En iyi takımı kurup, iyileştirip bu düzeyde olmaya devam edeceğiz" açıklaması ile de Fenerbahçe Ülker'de önümüzdeki yıllarda devam edeceği sinyalini verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    helal sana obra.
    Cevapla