Zeljko Obradovic: Gurur duyuyorum

Fenerbahçe Ülker'in patronu Zeljko Obradovic, maç sonrası sözlerinde oyuncularından ve oynadıkları oyundan gurur duyduğunu söyledi.

Zeljko Obradovic: Gurur duyuyorum
Zeljko Obradovic: Gurur duyuyorum
GİRİŞ 14.03.2015 03:08 GÜNCELLEME 14.03.2015 03:08

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Olympiakos'a karşı deplasmanda alınan çok kritik galibiyetin ardından basın toplantısında konuştu.

Zeljko Obradovic'in maç sonu sözleri şöyle:

"Zor ve mücadeleci bir maç bekliyorduk. Olympiakos, Euroleague'in en iyi savunma takımı. Onların topa baskı yapacağını biliyorduk. İstanbul'daki maçın bir benzeri oldu. Oyuncularıma topu sürekli dolaştırmalarını ve Olympiakos'un top çalıp rahatça basketler bulmamasını söyledim. Oynadığımız oyundan gurur duyuyorum. Topu sürekli dolaştırdık ve basit hatalar yapmadık. Galibiyetteki en kritik nokta aldığımız hücum ribauntlarıydı. Kritik oyuncularımız, kritik noktalarda kritik işler başardılar. Bu çok önemli bir zafer ama sonucu belirleyen bir galibiyet değil. Hala 4 maçımız var. Oyuncularımı kutluyorum.

"OYUNCULARIMI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTIM"

"Maçtan sonra oyuncularımla uzun bir konuşma yaptım. Daha fazla savaşacağımızı söyledim. Maç öncesi antrenmanlarda oyuncularımı sakinleştirmeye çalıştım. Bu maçın çok önemli olduğunu ama karar maçı olmadığını anlattım. Şimdi kendimizi playoff maçlarında bulduk. Çok iyi oynadığımızı söyledim. Çeyrek finalde oynayacağımız maçlara hazırlanabileceğimiz uzun bir zaman var. O dönem çok daha sonra..."