Mancini'den sürpriz karar! Oraya gidiyor!

Galatasaray'ın eski hocası Mancini, Portekiz Milli Takım teknik direktörlüğü görevini üstlenmeyi bir 'onur' olarak göreceğini açıkladı.

Mancini'den sürpriz karar! Oraya gidiyor!
Mancini'den sürpriz karar! Oraya gidiyor!
GİRİŞ 14.09.2014 14:19 GÜNCELLEME 14.09.2014 15:26

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra, bir dönem Juventus ve İtalyan Milli Takımı ile adı anılan ancak hala boşta olan Mancini, Paulo Bento ile yollarını ayıran Portekiz'in 'muhtemel' teklifine sıcak baktığını belirtti.

Tecrübeli İtalyan; "Önünde uzun bir kariyeri olan, genç bir hocayım hala. Öğreneceğim birçok şey var." diyerek konuşmasına başladı.

Mancini; "Farklı maceralar yaşamaktan hoşlanırım. Halihazırda İngiltere ve Türkiye'de çalıştım. İtalya'ya dönmek bir seçenek ama ben yeni şeyler denemek isterim. Portekiz'e gitmek bunlardan biri olabilir" sözleriyle, ilgisini belli etti.

"PORTEKİZ BENİM İÇİN ONUR OLUR"

Portekiz futboluyla ilgili de yorum yapan Mancini; "Portekiz, her zaman yetenekli ve üst düzey futbolculara sahip olmuştur. Dünyanın en iyi oyuncularından bazılarını yetiştirdiler. Portekiz kulüpleri de Avrupa'da söz sahibi olagelmiştir" dedi.

Portekiz'den bir teklif gelmesi durumunda sıcak bakacağını belirten İtalyan çalıştırıcı; "Fantastik olurdu. Çünkü, Avrupa futbolunun en yetenekli kadrolarından birine sahipsiniz. Her hoca böyle bir takımı çalıştırmak ister. Benim için ayrıca bir onur olur" diyerek sözlerini noktaladı.