Avrupa'da finalin adı belli oldu!

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun final maçında Real Madrid ile Maccabi Electra 18 Mayıs'ta karşı karşıya gelecek.

Avrupa'da finalin adı belli oldu!
Avrupa'da finalin adı belli oldu!
GİRİŞ 18.05.2014 09:49 GÜNCELLEME 18.05.2014 09:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun final maçında Real Madrid ile Maccabi Electra 18 Mayıs'ta karşı karşıya gelecek.

Bu yıl İtalya'nın Milano kentinin ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada, daha önce 8 kez mutlu sona ulaşan İspanyol ekibi Real Madrid, finalde Maccabi Electra'yı yenerek 19 yıllık şampiyonluk özlemine son vermeyi hedefliyor. İki yıl aradan sonra Dörtlü Final'de mücadele eden İsrail ekibi ise 6. şampiyonluğunu kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Maccabi Electra, yarı final karşılaşmasında CSKA Moskova'yı 68-67 mağlup ederek finalin yolunu tutarken, Real Madrid, Barcelona'yı 38 sayı farkla 100-62'lik skorla geçerek adını finale yazdırmıştı.

Mediolanum Forum'da oynanacak Real Madrid ile Maccabi Electra arasındaki final karşılaşması TSİ 21.00'de başlayacak. Yarı finalde kaybeden iki takım, Barcelona ile CSKA Moskova'yı karşı karşıya getirecek üçüncülük mücadelesi ise TSİ 18.00'de oynanacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Nerde bizim dev adamlar ?. ....................
    Cevapla