Nasri gemileri yaktı! PSG devrede...

Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain, Manchester City'nin başarılı oyuncusu Samir Nasri'yi kadrosuna katmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Nasri gemileri yaktı! PSG devrede...
Nasri gemileri yaktı! PSG devrede...
GİRİŞ 02.03.2013 16:52 GÜNCELLEME 02.03.2013 16:52

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain, Premier Lig ekiplerinden başarılı kanat oyuncusu Samir Nasri'yi kadrosuna katarak yaz transfer sezonundaki ilk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Paris Saint Germain sportif direktörü Leonardo, Manchester City menajeri Roberto Mancini ile Samir Nasri arasında esen soğuk rüzgarları da hesaba katarak Fransız oyuncuyu ülkesine geri döndürmek için planını hazırladı.

Ocak ayı transfer döneminde David Beckham'ı kadrosuna katan PSG, Samir Nasri için de bonservis bedeli olarak 24 milyon sterlin ile oyuncuya haftalık 170 bin sterlin ödemeye hazır olduğu da haberin detaylarında yer aldı.

Samir Nasri'nin ise Roberto Mancini'nin sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağına bakmaksızın bu transfer için istekli olduğu da yazıldı.

Manchester City'e bir diğer Premier Lig ekiplerinden Arsenal'den transfer olan 25 yaşındaki oyuncu, Fransa'da 2004-2008 yılları arasında Marsilya forması ile parlaşmıştı.

(sporx)