Totti: Bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz

Lider Juventus'u 1-0 yenen Roma'da tek golü atarak maçın kahramanı olan Francesco Totti maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Totti: Bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz
Totti: Bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz
GİRİŞ 17.02.2013 12:49 GÜNCELLEME 17.02.2013 12:49

Lider Juventus'u 1-0 yenen Roma'da tek golü atarak maçın kahramanı olan Francesco Totti maç sonunda açıklamalarda bulundu. Roma'nın fenomen oyuncusu fantastik bir gol kaydederek zorlu mücadelede takımına galibiyeti getirirken Totti Roma'nın yüksek karakterini sergilediğini belirtti.

Tecrübeli yıldız, "Ligde bulunduğumuz konumu hak etmiyoruz. Takımımız taraftarlar için tüm gücünü sahaya yansıtıyor. Ne yazık ki çok geç ve ligde başarıya ulaşamadık. Sadece böyle yüksek bir karakter göstererek Juventus gibi bir takımı yenebilirsiniz. Başlarda biraz çekingen oynadık ama bu normaldi. Juventus gibi Avrupa'nın en önemli bir takımı bu zor zamanlarımızda yenmeyi başardık" ifadelerini kullandı.

Totti, "Roma'da bir galibiyetle göklere çıkartılırsınız. Ayaklarımızın yere basması gerektiğini düşünüyorum. Pirlo'ya yaptığım faulü yapacak tarzda biri değilim. Çok üzgünüm ama maça devam edebildiği için mutluyum" diye konuştu.

Yıldız futbolcunun kaydettiği muhteşem golün 113 km/s hızla kaleyi bulduğu tespit edildi.