18 maçta 19 gol attı, Barça'yı peşine taktı

Barcelona, Avrupa'nın futbolcu fabrikası Porto'nun Kolombiyalı forveti Jackson Martinez'i sezon sonu kadrosuna katmak için harekete geçti.

18 maçta 19 gol attı, Barça'yı peşine taktı
18 maçta 19 gol attı, Barça'yı peşine taktı
GİRİŞ 14.02.2013 12:26 GÜNCELLEME 14.02.2013 12:28

Avrupa'nın futbolcu fabrikası Porto'dan dünya futboluna yeni bir hediye daha... Bu sezon Porto forması ile oynadığı 18 maçta 19 gol kaydeden 26 yaşındaki Kolombiyalı Jackson Martinez, Katalan ekibi Barcelona'nın radarında...

İspanyol AS Gazetesi'nin haberine göre; David Villa'nın sezon sonu takımdan ayrılma ihtimaline karşı Barcelona, Jackson Martinez'i kadrosuna katmayı düşünüyor.

Hem yaz hem de kış transfer sezonunda Arsenal başta olmak üzere İngiliz kulüpleriyle görüşen David Villa, kulüpten ayrılırsa, Porto'nun Radamel Falcao'nun yerine Meksika'nın Jaguares takımından 11 milyon dolara aldığı Jackson Martinez, Katalan ekibinin yolunu tutacak.

AS Gazetesi transferin Barcelona'ya 10 milyon euro civarı bir ücrete mâl olmasını beklediğini haberde belirtti ancak Martinez gollerine devam ederse Porto'nun 20 milyon eurodan aşağı kapıyı açması da beklenemez.

KAYNAK: FANATİK.COM.TR