Türk teknik adam Dinamo Bükreş'te!

Romanya futbolunda çeşitli takımlarda görev alan ve önemli başarıları imza atan Türk teknik adam Yüksel Yeşilova, Dinamo Bükreş kulübü ile anlaştı.

Türk teknik adam Dinamo Bükreş'te!
Türk teknik adam Dinamo Bükreş'te!
GİRİŞ 13.11.2012 08:13 GÜNCELLEME 13.11.2012 08:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk futbolunun iki sezon önce Mersin İdman Yurdu'nu çalıştırırken ekranlardan yorumcu Erman Toroğlu'nun "Dandik diplomalı adamsın sen..." hakaretine hedef olmasıyla tanıdığı Türk teknik adam Yüksel Yeşilova Romanya futbolunda önemli bir işe daha imza attı...

Son olarak Astra Giurgiu takımını çalıştıran ve ligin dibinden aldıkları takımı genel menajer Gigi Multescu ile birlikte lig ikincisi yapan teknik direktör Yüksek Yeşilova, bu başarısının ardından Romanya futbolunun köklü takımlarından Dinamo Bükreş'le anlaştı.


Teknik direktör İtalyan Dario Bonetti ile yollarını ayıran Dinamo Bükreş kulübü, takımın başına Daniel Munteanu - Yüksel Yeşilova ikilisini getirdi. Yeşilova daha önce de yine Rumen futbolunun köklü kulüplerinden Steaua Bükreş ve Cluj takımlarını çalıştırmıştı.

(sporx)

 

YORUMLAR 1
  • abdurrahman sAMYÜREK 11 yıl önce Şikayet Et
    türkiyem. erman toroğlu gibi adamların yüzünden futbolumuz ne hale geldi...futbol yorumculuğuna harcanan paralar takımlara verilse neler olur...lafla peynir gemisi yürütülecekse bu iş böyle...nerede türk futbolu...gazoz futboluna doğru gidiyoruz...çok biliyorsa bu yorumcular teknik direktörlük yapsınlar...
    Cevapla