Lionel Messi ve Higuain'e 'kız' benzetmesi!

2014 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Arjantin ile karşılaşan Peru'nun defans oyuncusu Zambrano, Higuain ve Messi'yi eleştirdi.

Lionel Messi ve Higuain'e 'kız' benzetmesi!
Lionel Messi ve Higuain'e 'kız' benzetmesi!
GİRİŞ 15.09.2012 11:03 GÜNCELLEME 15.09.2012 11:21

2014 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri Grubu'nda oynanan Arjantin-Peru maçının ardından, Higuain ve Messi'ye şok bir eleştiri geldi. 1-1 berabere biten maçta Peru'nun golünü atan Carlos Zambrano iki oyuncuyu kız gibi ağlamakla suçladı.

Ülkesinin basınına konuşan Eintracht Frankfurtlu Zambrano, maçın futboldan çok kavga gibi geçtiğini söyledi. Açıklamalarına devam eden Perulu oyuncu, "Messi pek iyi oynayamadı,çünkü korkmuştu. Bizim de taraftarlarımıza bir borcumuz vardı ve oynadığımız futbolla bunu ödedik." dedi.

Barcelona'nın yıldızı Messi ve Real Madrid'in golcüsü Higuain'i eleştiren Zambrano, "Higuain ve Messi kız gibi herşeyden şikayet ettiler. Hatta Higuain maç boyunca beni kışkırtmaya çalıştı ama ben onu umursamadım ve onun oyunlarına düşmedim. Arjantinliler kızgındı çünkü bizi nasıl durduracaklarını bilemediler. Topa sahip olamayınca bizi aşağılamaya çalıştılar. Kendilerini dokunulamaz zannediyolar ama bu yanlış çünkü futbol erkek oyunu." şeklinde konuştu.

(sporx)