Arda Turan, taraftarın sevgilisi oldu

Sarı-Kırmızılılar'dan olaylı bir şekilde ayrılan Arda Turan, Atletico Madrid'in yıldızı oldu. Son olarak Süper Kupa'nın kazanılmasında pay sahibi olan Arda artık Atletico taraftarlarının idollerinden biri.

Arda Turan, taraftarın sevgilisi oldu
Arda Turan, taraftarın sevgilisi oldu
GİRİŞ 02.09.2012 12:58 GÜNCELLEME 02.09.2012 13:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray forması giyerken, Antalya Havalimanı'nda Sarı-Kırmızılı taraftarlardan küfür yedi. Sonra olaylı bir şekilde çok sevdiği takımından İspanyol devi Atletico Madrid'e transfer oldu.

''Başaramaz'' diyenleri kısa sürede mahcup edip, ilk 11'de forma giydi. Müthiş bir sezon geçirip, takımını Avrupa Ligi şampiyonluğuna taşıdı. Ardından mükemmel bir 90 dakika çıkarıp, takım arkadaşları ile birlikte Avrupa Süper Kupası sevincini de yaşadı.

Artık Arda, Atletico Madrid'in lider bir oyuncusu, 10 numaralı formayı giyiyor ve taraftar ona tapıyor... Arda Turan artık Atletico Madrid taraftarlarının idolü. Teknik direktör Simeone ve takım arkadaşları Arda Turan için, ''Arda sadece iyi bir futbolcu değil, iyi de bir insan... Çalışkan, herkesle uyumlu ve kazanma hırsı çok yüksek bir oyuncu... Onunla çalışmaktan ve aynı takımda forma giymekten dolayı sevinçliyiz. O fantastik, spektaküler bir oyuncu...'' yorumlarını yaptılar.

Bu arada Atletico Madrid'de forma giyen diğer bir gururumuz milli takım kaptanı Emre Belözoğlu, Galatasaray'dan sonra bu kez Atletico Madrid'le Süper Kupa'yı kazandı.

Emre maçtan sonra, kendini çok şanslı ve mutlu hissettiğini söyleyerek, ''Burada çok rahatım. Sadece futbolu ve ailemi düşünüyorum. Arda ile birlikte daha büyük başarılara imza atacağız. Türkiye'nin adını duyurmaya devam edeceğiz'' dedi.

YORUMLAR 2
  • Aziz Tekin 11 yıl önce Şikayet Et
    tam ispanyola benzemiş. bizden birine benzemiyor artık..
    Cevapla
  • kadir kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    geri dön arda. arda messi kadar yetenekli, onun kadar iyi bir futbolcu. çok daha iyi işler yapacak. ısınma dönemi bitiyor ardanın. ardayı malesef kaptırdık. geri dön arda. cimbom senin yuvan.
    Cevapla