Kaderin bir cilvesi olsa gerek!

Atletico Madrid'in Belçikalı file bekçisi Courtois, UEFA Süper Kupa finalinde, bonservisini elinde bulunduran Chelsea'ye karşı forma giyecek.

Kaderin bir cilvesi olsa gerek!
Kaderin bir cilvesi olsa gerek!
GİRİŞ 29.08.2012 17:51 GÜNCELLEME 29.08.2012 17:57

Atletico Madrid'in geçtiğimiz sezon başında Chelsea'den kiraladığı Belçikalı file bekçisi Thibaut Courtois için UEFA Süper Kupa finali farklı bir anlam taşıyor.

Cuma akşamı oynanacak Süper Kupa finalinde bonservisinin bulunduğu Chelsea'ye karşı ter dökecek. Courtois, ''Benim için özel bir maç olacak. Kendi kulübüme karşı oynayacağım. Ancak; şu an Atletico Madrid'in kalecisiyim ve kariyerime Uefa Süper Kupası şampiyonluğunu da eklemek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

UEFA'nın resmi sitesine açıklamalarda bulunan 20 yaşındaki kaleci, Temmuz 2011'de Chelsea'ye Belçika'nın Genk takımından transfer edilmiş, ancak transferinin hemen ardından Atletico Madrid'e kiralanmıştı.

Hem La Liga'da hem de takımının Avrupa Ligi şampiyonluğu yolculuğunda önemli kurtarışlara imza atan Belçikalı eldiven, Atletico Madrid'de sezonun en çok dikkat çeken oyuncularından biri olmuştu.

Courtois'nın başarılı performansı üzerine Atletico, Chelsea kulübünden Belçikalı file bekçisini bir yıllığına daha kiralamıştı.

KAYNAK: NTVSPOR