Reina: 25 dakika oksijensiz kaldım!

Spor dünyasında koronavirüse yakalanan isimlerden birisi de Pepe Reina olmuştu. Tecrübeli kaleci yaşadığı sıkıntı dolu anları anlattı.

Reina: 25 dakika oksijensiz kaldım!
Reina: 25 dakika oksijensiz kaldım!
GİRİŞ 02.04.2020 14:56 GÜNCELLEME 02.04.2020 14:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Hayatının en kötü anlarını yaşadığını ifade eden Reina, "25 dakika boyunca oksijensiz kaldım. Hayatımın en kötü anıydı. Oksijen alamadığımı anladığımda gerçekten korktum. Sonu olmayan bir korku" dedi. 

Virüsün ilk belirtilerini yaşadıktan sonra aşırı bir yorgunluk hissediğini söyleyen tecrübeli file bekçisi "Virüsün ilk belirtilerini yaşadıktan sonra çok yorgun hissettim. Ateş, kuru öksürük ve hiç bitmeyen bir baş ağrım vardı. Yorgunluk hissi hiç geçmiyordu. Uzun süre nefessiz kaldığım anlar en zor zamanlarımdı." ifadelerini kullandı.
 

 

 

YORUMLAR 16
  • Hanım 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür iyiyim şimdi. Ballı limonlu ılık suyu tavsiye ederim, çok faydasını gördüm. Çünkü bir süre sonra boğaz kendini temizlemeye çalışıyor ve buna faydası var.
    Cevapla
  • Hanım 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben de iki hafta önce geçirdim ancak evde atlattım çok şükür. 39 un altına inmeyen ateş, titreme nöbetleri, boğaz ağrısı, kas ve eklem ağrısı, baş ağrısı, bulantı ve ishal. Tüm bunlar bir anda başladı ve zirvede yaşadım hepsini. 4 günün sonunda hafifledi ancak halsizlik ve bitkinlik birkaç gün daha devam etti. Bebeğim olduğu için hastaneye gitmeye korktum ve evde ailece karantina uyguladık. Hala dışarı çıkmış değilim kimseye bulaşmasın diye. Birçok kişinin de benim gibi evde testsiz geçirdiğini düşünüyorum.
    Cevapla
  • Mete 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun rabbim hepinize şifa versin
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha turkiyede yok denildigi ocak ayinda gecirdik ailem ve yakinlarim o arada iki yasli akrabamizi kaybettik ama hastaligin ne oldugunu bile bilmiyorduk 40 yasina geldim boyle birsey gormedim artik yolun sonu diye dusunmustum Allah'a sukur atlattik ama vucudum cok direncli olmasina ragmen 3 gun yataktan kalkamadim ac susuz ates cigerleri parcalayan oksuruk eklem kas agrilari yemek kelimesini duymak bile istemiyordum o denli migde bulantisi yanimdan biri gecse onun ruzgari bile vucuduma bicak gibi saplaniyodu denildigi gibi martta gelmedi daha once geldi bu hastalik ama kimse ne oldugunu anlayamadi insaallah bir an once bu musibet biter Allah'in izniyle
    Cevapla
  • İsmil 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi nasıl durum
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı ben de şuanda öyleyim ateş ve ağrım yok ama normal bir nefes darlığı ve kuru öksürük var. Evde karantina ya aldım kendimi bol su meyve ve sebzeler tüketiyorum iyiye gidiyor inşallah
    Cevapla
  • Yolcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun kardeşim
    Cevapla
  • Vedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalancıyı bizim köyde öperler ama arkadaşın köyde bir şey yapmıyorlar gibi. Yalanın biri bin para. İnsanları korkutmaktan başka amaçları yok. Ben 10 gün önce taburcu oldum, sigara içerim ve sporu bırakalı 20 sene oldu 93 kiloyum ve alerjik astım hastasıyım. Ya adamın sistemi aşırı tepki vermiş yada külliyen yalan. Neden bende anlatılanlar olmadı.
    Cevapla
  • avsaroglu 4 yıl önce Şikayet Et
    aslinda haklisin. covid den kimse olmedi. bende yalanciyu
    Cevapla
  • biri 4 yıl önce Şikayet Et
    nefes güçlüğü çekmiş işte anlayın illa yorum yapcanız
    Cevapla
  • asfasf 4 yıl önce Şikayet Et
    sporcu bile bunu yaşadıysa vay halimize...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle