Messi'den 1 milyon Euro'luk bağış!

Barcelona'da bir hastane, koronavirüs tedavileri için yaptığı bağışlar sebebiyle Lionel Messi'ye teşekkür mesajı yayınladı. Messi'nin ayrıca ülkesi Arjantin'de de bağış yaptığı ve toplam bağış miktarının 1 milyon Euro'yu bulduğu belirtiliyor.

Messi'den 1 milyon Euro'luk bağış!
Messi'den 1 milyon Euro'luk bağış!
GİRİŞ 25.03.2020 02:15 GÜNCELLEME 25.03.2020 02:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin koronavirüs tedavileri için cömert miktarlarda yardım yaptığı ortaya çıktı.

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Lionel Messi, koronavirüs ile savaş kapsamında Hospital Clínic de Barcelona'ya maddi bağışta bulundu. Hastanenin kurumsal twitter hesabından yapılan duyuruda Lionel Messi'ye yaptığı bağış seneniyle teşekkür edilirken, "Bağlılığın ve desteğin için teşekkürler Leo" sözleri kullanıldı.

Arjantinli yıldızın bağışın ne kadar olacağı henüz resmi olarak açıklanmazken, miktarın 1 milyon euro civarında olması bekleniyor. Bağışın bir kısmı Hospital Clínic de Barcelona'ya yapılırken, bir kısmının da Arjantin'de bir polikliniğe yapılacak. Lionel Messi'nin yapacağı bağışın ardından hastaneler, koronavirüs ile mücadele edebilmek için yeni ekipmanları tahsis edebilecek. (Sporx)

YORUMLAR 3
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim uqlkemizdeki zenginler topcular nerde acabaa
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo'nun kötü bir taklidi.
    Cevapla
  • erzincan 4 yıl önce Şikayet Et
    Para babaları sizdende böyle güzel hareketler bekliyoruz
    Cevapla