Koronavirüse yakalanan Jesus: Daha önce böyle bir acı yaşamadım

İspanya'nın Elche takımında forma giyen ve koronavirüse yakalanan Jonathas de Jesus yaşadıklarını anlattı. İlk başta migreni olduğunu zanneden Jonathas, daha sonra kulüp doktoruna başvurduğunu ve koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyledi.

Koronavirüse yakalanan Jesus: Daha önce böyle bir acı yaşamadım
Koronavirüse yakalanan Jesus: Daha önce böyle bir acı yaşamadım
GİRİŞ 23.03.2020 11:16 GÜNCELLEME 23.03.2020 11:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İspanya 2. Lig ekiplerinden Elche takımında forma giyen Brezilyalı futbolcu Jonathas de Jesus, koronavirüsten dolayı yaşadığı zor zamanları anlattı. İyileşme sürecine giren Jonathas yaşadığı zor zamanları Brezilya'da yayın yapan Globo'ya anlattı.

 

 

Hastalığı boyunca çok acı çektiğini söyleyen 31 yaşındaki oyuncu, ilk başta semptomları anlamadığını ifade etti. Jonathas, "Ateşimin çıktığını hissettim. İlk başta migren sandım ancak hissettiğim çok yoğun bir acıydı. Kulüp doktoruna gittim ve semptomları anlattığımda bana yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Özellikle ilk 3 gün vücudum yenik düştü ve çok acı çektim. Hareket edecek halim yoktu. Daha önce hiç böyle bir acı yaşamamıştım" dedi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 2
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Şirket doktoruna korkunç baş ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle gittim. Bişeyin yok dedi balgam söktürücü ile bir gün rapor verip eve gönderdi 15 gün önce.
    Cevapla
  • Şirket Doktoru 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam işte bir şeyin yokmuş Turp gibisin .
    Cevapla