Cristiano Ronaldo'dan sürpriz telefon!

Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid başkanı Florentino Perez'i arayarak yeniden eski takımına dönmek istediğini söylediği iddia edildi.

Cristiano Ronaldo'dan sürpriz telefon!
Cristiano Ronaldo'dan sürpriz telefon!
GİRİŞ 07.03.2020 11:30 GÜNCELLEME 07.03.2020 11:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İspanya'nın tirajı yüksek gazetelerinden Marca, Crisitano Ronaldo'nun yeniden Real Madrid'e dönmek istediğini manşetine taşıdı.

Haberde Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid başkanı Florentino Perez'e telefon aracılığıyla 9 sezon formasını giydiği takıma geri dönmek istediğini söylediği iddia edildi. Geçtiğimiz pazar günü El Clasico'yu izlemek için Santiago Bernabeu'da olan Cristiano Ronaldo'nun bu isteğinin başlıca sebebinin ise İtalya'da panik yaratan koronavirüs salgınının günden güne artması olduğu iddiası haberin devamında yer aldı.

Cristiano Ronaldo, 2 sezon önce Real Madrid'den ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada kulüp içerisinde öneminin azaldığını hissettiği için ayrılık kararı aldığını açıklamıştı.

İtalyan ekibi Juventus formasıyla 35 yaşına rağmen muhteşem performansına devam eden Cristiano Ronaldo, siyah beyazlı ekiple bu sezon çıktığı 31 maçta 25 gol 3 asist kaydetti.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • Can Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke çok iyi olur
    Cevapla
  • barbaroslar geliyor 4 yıl önce Şikayet Et
    ronaldo abi bize gel Türkiye yeye bizde cok şükür corana virüsü yok temiz yani iii bekliyoruz
    Cevapla
  • Mücahid 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam kral, her takimda makina robot gibi süper performanslar segiliyor. Haber bence dogru degil. Sampiyonlar ligini almadan Juventus tan ayrilmaz. Agirligini korur.
    Cevapla
  • Mustafa söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam dunyanın en iyi futbolcusu her takımda oynayabilir ve çok başarılı
    Cevapla