St. Etienne finale çıktı, tribün sahaya indi!

Fransa Kupası'nda St Etienne, Rennes'i 2-1 yendi ve finale adını yazdırdı. Maç sonunda St. Etienne taraftarları sahaya girerek kutlama yaptı.

St. Etienne finale çıktı, tribün sahaya indi!
St. Etienne finale çıktı, tribün sahaya indi!
GİRİŞ 06.03.2020 02:46 GÜNCELLEME 06.03.2020 02:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG), Fransa Kupası final maçında, Rennes'i 2-1 yenen Saint-Etienne ile karşılaşacak.

 

Saint-Etienne, Fransa Kupası yarı final maçında Rennes'i ağırladı.

Konuk takım, 33. dakikada M'Baye Niang'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Saint-Etienne ise 43. dakikada Timothee Kolodziejczak ve 90. dakikada Ryad Boudebouz'un attığı gollerle karşılaşmayı 2-1 kazandı ve adını finale yazdırdı.

 

Saint-Etienne'nin taraftarları maçın bitmesiyle yeşil sahaya akın etti. Sahayı dolduran taraftarlar finale çıkmanın sevincini yaşadı.

Ligue 1'de küme düşmeme mücadelesi veren Saint-Etienne 1982'den bu yana ilk kez Fransa Kupası'nda finale yükseldi.

Final karşılaşması, 25 Nisan'da Paris'teki Stade de France'da Saint-Etienne ile çarşamba akşamı deplasmanda Olympique Lyon'u 5-1 yenen PSG arasında oynanacak.

YORUMLAR 1
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor'a kupa finalinde seyirci sahaya girdi diye 5 maç ceza verenleri görelim.. demekki heryerde olabiliyor ama Konya olunca alerji oluyor değilmi.. basının abartmasi ile Konya'ya olmadık cezalar verilmişti... ülkenin basını YERLİ olmayınca böyle olması normaldir..
    Cevapla