Juventus'tan Merih Demiral kararı!

Juventus, gelecek sezon planlarını yapan ve Merih Demiral'ı kadrosuna katmak isteyen kulüplere mesajını verdi; "Satmıyoruz"

Juventus'tan Merih Demiral kararı!
Juventus'tan Merih Demiral kararı!
GİRİŞ 03.03.2020 15:05 GÜNCELLEME 03.03.2020 15:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A takımlarından Juventus, A Milli futbolcumuz Merih Demiral'ı kadroda tutma kararı aldı. Sezon başında forma şansı bulamayan ancak daha sonra şans bulduğu maçlarda sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken ve Sarri'den formayı kapan Merih Demiral talihsiz bir sakatlık yaşayarak sezonu kapatmıştı.

Merih sakatlık sürecinde olmasına rağmen gelecek sezonun planlarını yapan AC Milan, Roma ve Sevilla gibi kulüpler, Juventus ile transfer için masaya oturdu. Bu sezon başında Leicester City ve Atletico Madrid'den gelen transfer tekliflerini reddeden Juventus Yönetimi, benzer stratejiyi AC Milan, Roma ve Sevilla ile gelecek sezon için yapılan transfer görüşmelerinde de izledi ve "Merih Demiral'ı kiralık göndermeyeceğiz, bonservisi ile de satmyacağız" cevabını verdi.

Juventus ile olan sözleşmesi 2024 Haziran ayına kadar devam eden Merih Demiral da kariyerine Torino'da devam etmek istiyor. Eskisinden çok daha güçlü bir şekilde Juventus'a döneceğini ifade eden Merih Demiral, "Kısa bir süre içerisinde dönmek için çalışıyorum, çaba sarfediyorum. Kulübüm tüm imkanları ile benimle yakından ilgileniyor ve onlara minettarım" dedi. (Sporx)

YORUMLAR 2
  • Alim 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah be Merih sana nazar değdirdik, senin gibi hırçın, gözü kara ve bilinçli oyuncu son 30 senede çok az gördüm, tam bir mahalle delikanlısı futbolcusun, Allah bir an önce sağlığına kavuşmak nasip etsin.
    Cevapla
  • adsız sofi 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah iyi olsada katılsa avrupa kupasına
    Cevapla