Dünya devleri Türk futbolcuyu izlemeye geliyor!

Uğurcan Çakır'ı Liverpool, Tottenham ve Everton'un yanı sıra İspanyol temsilcisi Sevilla'nın scout ekipleri çıplak gözle izleyecek.

Dünya devleri Türk futbolcuyu izlemeye geliyor!
Dünya devleri Türk futbolcuyu izlemeye geliyor!
GİRİŞ 22.02.2020 11:36 GÜNCELLEME 22.02.2020 11:36
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için Beşiktaş mücadelesi ayrı bir önem taşıyacak. İki sezondur gösterdiği performansla birçok maçta yıldızlaşan 23 yaşındaki eldiven, Avrupa devlerinin ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Genç eldiveni bu akşam İngiliz devleri Liverpool, Tottenham ve Everton'un yanı sıra İspanyol temsilcisi Sevilla'nın scout ekipleri çıplak gözle izleyecek.

UĞURCAN, 28 ŞUTTA 1 GOL YEDİ

23 yaşındaki kaleci, bu sezon form grafiğini daha da yukarılara taşıdı. Özellikle son haftalarda takımına liderlik de eden Uğurcan, genç yaşına rağmen olgun görüntüsüyle beğeni topluyor. Genç eldivenin sezon içi rakamları da dikkat çekiyor. Bilhassa ceza sahası dışından kalesine gelen şutlarda yüzde 97 gibi çok başarılı bir istatistik tutturan milli eldiven, ceza sahası dışından 28 şutta sadece 1 gol yedi. Ayrıca ceza sahası içinde de yüzde 70'i bulan bir kurtarış isabetine sahip.

Sadece kurtarışlarıyla değil, topu oyuna sokarak takım arkadaşlarına destek vermede de Uğurcan öne çıktı. Trabzonspor'un kalecisi, topu oyuna başarılı sokmada yüzde 80'e yaklaşan bir isabet oranını yakaladı.

YORUMLAR 18
  • IHSAN DERVEN 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben fenerbahçe taraftarıyım ama ugurcan mukemmel bi kaleci bahti açık olsun
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupaya her yıl en az 5 Türk göndermemiz lazım hem milli takım hem döviz girdisi hemde ülke futbolumuzun gelişmesi için rüşdü barcelona ya cok iyi gitmişti ama olmadı arda Turan gibi geri döndü ama o formayı giydiler. Ugurcan kariustan iyi kaleci karius şampiyonlar ligi finali görmüş ama ugurcan dan iyi degil neden olmasın mert ugurcan erce bunlar avrupa'da oynamalı kalırsa trabzonda 10 yıl oynar böyle bi oyuncuyuda tutup 20 25 milyona göndermeyin veren varsa 35 40 gitsin gercekci olun
    Cevapla
  • laz 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen katiliyorum
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu takım her zaman e eyi oyuncularını ya gs ye kaptırıyor ya da ecnebiye, sonra da FB ye düşmanlık besliyor
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    düşman kelimesi sporda kullanılamaz heleki fenerle ts için aynı dinden olacaksın aynı ülke için öleceksin neyin düşmanlığı spor adamları yöneticiler veya hakemler hata yaptı diye 2 takımı birbirine düşman etmek veya görmek ülkemize zarar verir bizim devlet olarak düşmanlarımız var tadında bırakın tadımız kaçmasın
    Cevapla
  • gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    fb ye düşmanlık sebebini öğrenmelisin...hem fb ye düşman olmayanmı var
    Cevapla
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemde çıplak gözle izleyecekler?
    Cevapla
  • e.dinibütünoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    en güzel yerleri hak eden kalecilerimizden bir tanesi başarılarının devamını diliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle