Efsane isimden Hakan Çalhanoğlu yorumu

Andrea Pirlo, Milan'da forma giyen Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Inter - Milan derbisi ve kırmızı siyahlı kulübün gidişatı ile ilgili konuştu.

Efsane isimden Hakan Çalhanoğlu yorumu
Efsane isimden Hakan Çalhanoğlu yorumu
GİRİŞ 08.02.2020 09:33 GÜNCELLEME 08.02.2020 09:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milan ve Juventus efsanelerinden Andrea Pirlo, La Gazetta dello Sport'a röportaj verdi. Pirlo, Hakan Çalhanoğlu ile ilgili de yorumda bulundu.

Kırmızı siyahlı kulüpte yöneticilik yapan eski futbolcular Zvonimir Boban ve Paolo Maldini'nin Milan en şaşalı günlerine oranla daha az maddi imkanı olduğunu ve ikilinin en iyi transferleri yapmaya çalıştığını söyleyerek destek verdi. Pirlo, Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ile ilgili de yourmda bulunarak, "Çok yetenekli bir futbolcu. Ama hala belirli bir pozisyonu yok. Paqueta'nın durumu da buna benzer." sözlerini kullandı.

Pirlo ayrıca Milano derbisi ile ilgili de kalite farkı gördüğünü belirterek, Inter'in avantajlı olduğunu söyledi.

YORUMLAR 1
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün sözlerinin altına imzamı atarım . Hakan kanat mi forvet arkası mi gizli forvet mi belli değil . Bana göre ofansif orta saha forvet arkası oynamalı. Inter milandan daha iyi pirlonun dediği gibi . Nerede o maldini nesta cafu shevchenko pirlo seedorf gattuso inzaghi ambrosinili milan ....
    Cevapla