Emre Mor için zorunlu satın alma opsiyonu

Galatasaray, sezon başında Celta Vigo'dan kiraladığı Emre Mor'u Yunanistan ekibi Olympiakos'a gönderdi. Olympiakos'un yaptığı anlaşmanın detayları ortaya çıktı.

Emre Mor için zorunlu satın alma opsiyonu
Emre Mor için zorunlu satın alma opsiyonu
GİRİŞ 02.02.2020 10:18 GÜNCELLEME 02.02.2020 14:03
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray, sezon başında Celta Vigo'dan kiraladığı Emre Mor'u Yunanistan ekibi Olympiakos'a kiraladı. Aslan'a ödenecek kiralama bedeli 410 bin euro olurken, sezon sonuna kadar Emre'nin kalan 290 bin euro maaşını G.Saray ödeyecek. Sezon sonunda Olympiakos mecburen 8 milyon euro vererek Emre'nin bonservisini Celta'dan alacak.

GALATASARAY PERFORMANSI

Galatasaray'ın sezon başında 600 bin avro kiralama ücreti vererek 1 yıllığına kiraladığı Emre Mor, sarı-kırmızılı formayla Süper Lig'de 10, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2, TFF Süper Kupa'da 1, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maça çıktı. 22 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da süre aldığı 17 resmi müsabakada gol sevinci yaşayamadı. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 11
  • Aferin yönetime 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir oyuncudan 120 bin euro kazanmış yunanlılara eyi kazık atılmış 8 milyon euro ne be. Bunun 1milyon edeceği yok . Alsalardı ikinci tarık vakası olurdu
    Cevapla
  • Doğuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk tam parlayıp iş yapacağı yaşta yasak aşklarla ve saçını boyatmayla vakit geçirdi. Bir iki şansı elinin tersiyle itti. Disiplinsiz davranışlarıyla bir iki teknik adamı bezdirdi. Bari hatalarının farkına varıp kendine çeki düzen verseydin. Fatih Terim seni patlattı. Tam sönüyorken yine elinden tuttu ve seni patlatmaya çalıştı. Maalesef bu şansı da elinin tersiyle ittin. Artık kimse sana Fatih gibi sahip çıkmaz. Milli takımda bile şımarık hallerinle tanındın. Skora pek katkın yok. Attığın şık ama işe yaramaz çalımlarınla buraya kadar...
    Cevapla
  • alperennn 4 yıl önce Şikayet Et
    aradaki parayı kim ödeyecek cengizmi bay kasıntımı
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncuyu kiralık gönder yıllık ücretini sen öde.Gs bu işi çok yapıyor. Sonra da bütçe açıp transfer yapıyor. Tff nin bu saçmalığa son vermesi lazım.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ilk gördügümde vaybe demistim iste Türkiyenin Messisi insan nekadar yaniliyormus simdi ise bana göre amatörde oynar
    Cevapla
  • Ottoman 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle