Victor Moses'ın ayrılık fotoğrafı! Transfer...

Adı uzun süredir Inter ile anılan Victor Moses, İtalyan ekibinin takım fotoğrafında yer aldı. Moses için resmi transfer açıklaması bekleniyor.

Victor Moses'ın ayrılık fotoğrafı! Transfer...
Victor Moses'ın ayrılık fotoğrafı! Transfer...
GİRİŞ 23.01.2020 13:44 GÜNCELLEME 23.01.2020 19:42

Fenerbahçe'de Victor Moses dönemi adım adım sona eriyor. İtalyan devi Inter'e transferi beklenen Nijeryalı futbolcu lacivert-siyahlı ekibin takım fotoğrafında yer aldı.

 

 

Fenerbahçe'de sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi bulunan Moses'ın adı uzun süredir Inter'le anılıyordu. Chelsea Menajeri Frank Lampard ise oyuncunun durumuyla ilgili olarak, ''Victor Moses kiralıktan dönecek ve başka bir takıma gidecek. Temaslar iyi yönde ilerliyor'' ifadelerini kullanmıştı.

Inter'e bonservisiyle transfer olması beklenen Victor Moses'la ilgili resmi bir transfer açıklama gelmedi ancak Nijeryalı futbolcu, Romelu Lukaku'nun  sosyal medya hesabından paylaştığı takım yemeği fotoğrafında yer aldı. Victor Moses'ın kısa süre içinde resmen Inter'e transfer olması bekleniyor.

 

 

2019'un Ocak ayında Fenerbahçe'ye katılan Victor Moses  bu sezon sarı-lacivertli formayla yalnızca 7 resmi maçta görev yaptı ve takımına 1 gol, 1 asistlik skor katkısında bulundu.