Barcelona'nın Arda Turan kararı!

Barcelona, Başakşehir ile sözleşmesini fesheden Arda Turan'ın yeniden Camp Nou'ya dönüş ihtimalini tamamen ortadan kaldırdı.

Barcelona'nın Arda Turan kararı!
Barcelona'nın Arda Turan kararı!
GİRİŞ 07.01.2020 18:24 GÜNCELLEME 07.01.2020 18:24
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir ile sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla fesheden Arda Turan için Barcelona defteri de tamamen kapandı.

Barcelona ile olan sözleşmesi 2020 Haziran'ın da sona erecek olan Arda Turan'ın Başakşehir ile olan anlaşmasını feshetmesinin ardından Marca'da bir haber kaleme alan Ramiro Aldunate, "Barelona için sürpriz bir gelişme! Barcelona, Arda Turan'a kendine kulüp bul" dedi.

BARCELONA TEK İHTİMALİ DE ORTADAN KALDIRDI

Marca'da yer alan haberde şu ifadelere yer verildi; "Arda Turan'ın Barcelona ile olan sözleşmesi sezon sonuna kadar devam etmesine rağmen Arda için Barcelona kapıları kapalı. Arda, futbol oynamaya devam etmek istiyorsa Barcelona'dan başka bir kulüp bulmak zorunda. Barcelonalı yetkililer de Arda opsiyonunu tamamen devre dışı bıraktı ve aldığımız bilgiler de yetkililer, Arda'ya "kendine kulüp bul" yönünde bir talimat verdiği şeklinde oldu. Arda için Türkiye'de bir opsiyon var, o da Galatasaray ancak bu süreçte de bazı şartların oluşması gerekiyor"

Arda Turan için en yakın opsiyon Galatasaray olarak gösterilse de sarı-kırmızılı kulüpte yaşanan gelişmeler ve mevcut durumda hiç de elverişli bir ortamın olmadığının ipuclarını veriyor. Transfere 'yaş' yüzünden karşı olduğunu söyleyen Mustafa Cengiz'in asıl sıkıntısının ise kendisinden habersiz yapılan görüşmeler olduğu ve, "Bu kulübün başkanı benim" çıkışını yaptığı belirlendi

SESSİZLİĞİNİ BOZMUYOR

G.Saray'da büyük bir karışıklığa neden olan Arda Turan konuyla ilgili sessizliğini koruyor. Tecrübeli futbolcu Başakşehir kampına da katılmadı. Terim ve Cengiz arasındaki gerilim ilk değil!.. Geçen sezonunun başında yapılamayan forvet takviyesi, devre arasında ise Ozan'ın satışı nedeniyle karşı karşı gelen ikilinin, bu sezon başında ise Falcao yüzünden ters düşmüştü. (Sporx)

YORUMLAR 33
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo gibi isine saygin olsun, simarmadan antremanlari ciddiye alarak calisirsan bu duruma düsmezdin
    Cevapla
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Kariyeri myspace gibi oldu.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    malagaya git
    Cevapla
  • muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    kırşehirspora buyursun gelsin
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini daha fazla rezil etmeden futbolu bırakıp ticaret hayatına devam etmeli,antrenörlük de onun için hayal. çünkü;hangi kişiliği ile futbolcularına örnek olacak barda ağız burun kırıp hastanede silah kullanmak ile mi!.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle