Cengiz Ünder tatili memleketinde geçiriyor

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, yılbaşı tatilini geçirmek için Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bulunan baba ocağına geldi.

Cengiz Ünder tatili memleketinde geçiriyor
Cengiz Ünder tatili memleketinde geçiriyor
GİRİŞ 26.12.2019 21:11 GÜNCELLEME 26.12.2019 21:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hemşehrileri ve akrabaları ile buluşan milli sporcu Cengiz Ünder, Sındırgı sokaklarından memleket hasretini gideriyor. Ünder'i gören hayranları da her fırsatta fotoğraf çektiriyor. Sındırgı'nın adını dünyaya duyuran milli futbolcu Ünder'in en sevilen özelliği ise kişiliğinden ödün vermeyerek, geldiği yeri asla unutmaması. Bu yüzden Sındırgı halkı tarafından sevgi ile karşılan Ünder'e Roma'da en çok özlemini çektiği çay ikram edilince memnuniyetini dile getiriyor.

YORUMLAR 5
  • halıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah muvaffak etsin maşallah
    Cevapla
  • huşe 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanın ne kadar kaliteli haysiyetli şerefli olduğu ancak böyle bir sınavla anlaşılabilirdi o sınavında başarılı oluyor paranın şöhretiyle kendini kaybetmiyorsa kazanıyordur.
    Cevapla
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam Gibi Adam MaşeAllah Kardeşim Geçmişine Kem Gözle Bakmayan İnkar Etmeyen Düzgün Güzel Karekterli Kardeşim Helal Olsun Sana Rabb im Yolunu Açık Etsin Amin
    Cevapla
  • Kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte tam bir Türk. Aferin sana. Çay,Şapka,Güğüm hepsi tamamlamış adamlığını. Böyle kaldığın müddetçe hep el üstündesin. Başarılarındevamlı olur İnşALLAH
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    aferim pasam sen sen ol san bir abi tavsiyesi geldigin yeri asla unutma kardeşim dualarımız seninle
    Cevapla