Enver Cenk Şahin'in sözleşmesi feshedildi!

Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiği paylaşımdan sonra Bundesliga 2 ekibi St. Pauli'de kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin'in, takımdaki sözleşmesi feshedildi.

Enver Cenk Şahin'in sözleşmesi feshedildi!
Enver Cenk Şahin'in sözleşmesi feshedildi!
GİRİŞ 21.11.2019 22:06 GÜNCELLEME 21.11.2019 22:39
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Alman kulübünden yapılan açıklamaya göre, 25 yaşındaki oyuncu Enver Cenk Şahin'in 30 Haziran 2021'e kadar geçerli sözleşmesinin feshi için anlaşma sağlandı. Anlaşmanın detaylarıyla ilgili açıklama yapılmaması kararlaştırıldı. 

 

 

St. Pauli kulübü yöneticilerinden Andreas Bornemann, iki taraf için de iyi bir karar verildiğini kaydetti.

Futbolcu Enver Cenk Şahin, Instagram hesabından geçen ay, "Kahraman Mehmetçiğimizin ve ordumuzun yanındayız. Dualarımız sizinle." paylaşımını yaparak, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'na desteğini bildirmişti.

 

 

Bu paylaşımın ardından St. Pauli Kulübünden yapılan açıklamada, Enver Cenk'in antrenmanda yer almayacağı ve maçlarda oynamayacağı belirtilmiş, bu karara da kulübün değerlerine aykırı davranış ve oyuncunun korunması gerekçe gösterilmişti.

Başka takımda antrenman yapma ve takım aramasına izin verilen futbolcu, Medipol Başakşehir ile idmanlara çıkmaya başlamıştı. 

ENVER CENK ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Almanya İkinci Futbol Ligi ekibi St. Pauli'deki sözleşmesi karşılıklı feshedilen milli futbolcu Enver Cenk Şahin, kendisine destek verenlere teşekkür etti. 

Barış Pınarı Harekatı'nı desteklediği paylaşımdan sonra Alman ekibi St. Pauli'de kadro dışı bırakılan ve bugün de kulüple sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedilen 25 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayımladı. 

Enver Cenk Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu noktaya ülkemin toprakları, takımları ve bana güvenen hocaları ile geldim. Türkiye'den ayrıldığım ilk günden bugüne kadar bir an olsun Türklüğümden gocunmadım, her zaman gururla Türk'üm dedim. Çok şükür bu gururu bu kez bana inanan, arkamda duran tüm ülkem sayesinde tekrar yaşadım. Kulüple olan sözleşmem karşılıklı olarak feshedildi. Desteğini hissettiren herkese teşekkür ederim."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
  • Abdulhamit 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana Enver Cenk Şahin. Türkiye seninle gurur duyuyor. Yolun ve bahtın açık olsun.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesai ve Ronaldo gibi ol sen onlar en güzel cevabı verirsin unutma muhtaç olduğun kutret damarlarındaki asil kanda mevcut
    Cevapla
  • Cim bom 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşma yaparken şimdiye kadar türkler için selam bayrsk veve Vesair neyimize gıcık oluyorsalar anlaşma metnine türk sporcular bu maddeleri koydun eger vay selam vermişin vay efendim bayrak açmişşn diyemed fes edildiğinde takımdan yüksek mebla maddesi yasın sporcu o zaman hiç bişey yapamaz oynatmasada paranı alırsın catır catır ba
    Cevapla
  • Masum 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkesinde Futbol oynasın her müsabakada alamanya ya dönüp selamını çaksın
    Cevapla
  • irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk takımları bu yürekli adamı hava da kapması lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle