Jose Mourinho geri döndü! İşte yeni takımı

Mauricio Pochettino ile yollarını ayıran İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'ın yeni teknik direktörü Jose Mourinho oldu.

Jose Mourinho geri döndü! İşte yeni takımı
Jose Mourinho geri döndü! İşte yeni takımı
GİRİŞ 20.11.2019 09:47 GÜNCELLEME 20.11.2019 11:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tottenham Hotspur, José Mourinho ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. 

 

 

Tottenham'da Mauricio Pochettino'nun yerine göreve Jose Mourinho'nun getirildiği açıklandı. Portekizli teknik adamla 2.5 yıllık anlaşma duyuruldu.

Anlaşma sırasında ilk sözlerini söyleyen Mourinho: "Çok büyük mirasa ve tutkulu destekçilere sahip bir kulübe katılmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Takımdaki ve akademideki kalite, beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Bu oyuncularla çalışacak olmak, buraya gelirken beni en çok etkileyen şey oldu" dedi.

 

 

Tottenham Başkanı Daniel Levy ise: "Futboldaki en başarılı menajerlerden birine sahip olduk. Büyük bir deneyimi var, takımlara ilham verebiliyor ve harika bir taktisyen. Jose çalıştığı her takımda ödüller kazandı. Soyunma odasına enerji ve inanç getireceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Porto ve Inter'in başında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Mourinho, Manchester United'dan ayrıldığı Aralık 2018'den bu yana takım çalıştırmıyordu.

YORUMLAR 3
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi bakalim cenk goster kendini
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    tottenham orası,everton değil
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    cenk everton da oynuyor, ne alaka
    Cevapla