Merih için sıraya girdiler! 40 milyon euro

Juventus'ta fazla şans bulamayan milli oyuncumuz Merih Demiral için Arsenal, Manchester United ve Milan'ın devreye girdiği kaydedildi.

Merih için sıraya girdiler! 40 milyon euro
Merih için sıraya girdiler! 40 milyon euro
GİRİŞ 16.11.2019 16:10 GÜNCELLEME 16.11.2019 16:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımızın kalbi konumuna gelen ancak Juventus'ta fazla forma şansı bulamayan Merih Demiral için transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

 

 

Tuttosport Gazetesi'nde yer alan haberde, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ve Manchester United ile Serie A ekibi Milan'ın, Merih Demiral için devre arasında devreye girmeye hazırlandığı kaydedildi.

Juventus'ta teknik direktör Sarri'nin fazla şans vermediği isimlerden olan Merih için İtalya ekibinin yönetiminin de "iyi bir teklif gelirse gidebilir" şeklinde karar aldığı belirtildi.

 

 

40 MİLYON EUROLUK HAZIRLIK

Arsenal ve Manchester United'ın, Merih Demiral'ı İzlanda ile oynadığımız maçta tribünden takip ettiği ve 40 milyon euroya kadar bonservis bedeli vermeye hazır olduğu da vurgulandı. Milan'ın ise, yaz aylarında da gündemine aldığı Merih'i kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

21 yaşındaki oyuncu, 18 milyon euroya Sassuolo'dan transfer olduğu Juventus'ta 1 maçta forma giydi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • Ali Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır Merih'e. Çalışkan ve karakterli oyuncu.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Juventus Merih i hayatta birakmaz. Dünyanin en yetenekli stoperinden biri adamlar bosunami transfer etti saniyorusnuz. Caglar gibi 1 sene yedek kalir, seneye De Ligt ve Merih dünyanin en iyi stoper tandemini olusturur.
    Cevapla