Çağlar Söyüncü bombası! Kesenin ağzı açılıyor

Defansında problemler olan Manchester City, devre arasında milli yıldızımız Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katmak için girişimlere başlıyor.

Çağlar Söyüncü bombası! Kesenin ağzı açılıyor
Çağlar Söyüncü bombası! Kesenin ağzı açılıyor
GİRİŞ 15.11.2019 18:34 GÜNCELLEME 15.11.2019 18:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bu sezon Leicester City'de müthiş bir çıkışa imza atan ve A Milli Takımımızda Merih Demiral ile birlikte "kaya gibi" bir savunma hattı oluşturan Çağlar Söyüncü için İngiltere'de transfer söylentileri gün geçtikçe ciddileşiyor.

 

 

İngiltere'nin önde gelen yayın kuruluşlarından Sky Sports, Liverpool'un 8 puan gerisinde kalan ve defansta sorunlar yaşayan Manchester City'nin, Leicester City'nin stoper ikilisi Jonny Evans ile Çağlar Söyüncü'yü stoper opsiyonları arasında değerlendirdiğini yazdı. 

GUARDIOLA'NIN ÖNEMLİ HEDEFLERİNDEN

 

 

Manchester City'nin 1 puan önünde Premier Lig'de 2. sırada olan Leicester City'nin başarısında büyük pay sahibi olan Çağlar Söyüncü'nün, o bölgeye transfer yapamayan Pep Guardiola'nın en önemli hedeflerinden olduğu kaydedildi.

Yaz aylarında Harry Maguire'ı isteyen ancak Manchester United'a kaptıran City'nin, devre arasında Çağlar için kesesini açması bekleniyor.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 5
  • Mhmt 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence erken kal takiminda Mcity gibi takimlar alir sonra yarin daha iyisini bulana kadar buldumu da kadro disisin
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    yavas yavas yükselmek daha iyidir. Kal 1-2 sene Leicester de sonra dogru zamanda transfer ol. Hem Avrupa sampiyonasi öncesi transfer mevzusunu akllindan cikarmali ve turnuvaya konsantre olmali.
    Cevapla
  • Fth 4 yıl önce Şikayet Et
    Hem Çağlar için hem M.City için çok iyi olur. M.City'nin Çağlar gibi bir defans oyuncusuna çok ihtiyacı var. Yanina birde Merih Demiral'ı alırsalar daha iyi olur. İkisi de City'de oynayabilecek yetenekte oyuncular
    Cevapla
  • M. R. 4 yıl önce Şikayet Et
    50 Milyondan aza vermezler
    Cevapla
  • mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    75 melyon euro
    Cevapla