17'lik milli oyuncumuz izleyenleri büyülüyor

Barcelona ve Valencia altyapılarında oynadıktan sonra Lille'e transfer olan 17 yaşındaki Milli oyuncumuz Ferhat Çoğalan'ın babası Sedat Çoğalan, Luis Campos'un kariyer planının kendilerini etkilediğini anlattı.

17'lik milli oyuncumuz izleyenleri büyülüyor
17'lik milli oyuncumuz izleyenleri büyülüyor
GİRİŞ 13.11.2019 10:15 GÜNCELLEME 13.11.2019 20:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye U17 Milli Takımımızın en önemli oyuncularından biri olan Ferhat Çoğalan'ın babası Sedat Çoğalan, oğlunun neden Valencia'dan Lille'e transfer olduğunu açıkladı.

 

 

Radio Marca Valencia'ya konuşan Sedat Çoğalan, "Valencia'da çok mutluyduk. Bunu her zaman söylüyoruz. Valencia altyapısından hocası Rufete, Ferhat Çoğalan için çok şey yaptı. Fakat, ayrılığı da Rufete ve Amadeo Salva'nın hatasıydı. Onun için çok iyi proje istedim. Longoria ve Alemany, altyapı projelerini değiştirdi. Biz orada mutluyduk ancak Ferhat'ın geleceğini düşünmek zorundaydık." ifadelerini kullandı.

"LİLLE'İN KARİYER PLANI, MUAZZAMDI"

 

 

Sportif direktör Mateu Alemany ile problem yaşadıklarını söyleyen Sedat Çoğalan, "Valencia, kalbimizdeki kulüp. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Ayrılmak istemiyorduk. Alemany ile bu konuyu görüştük. Biz para için Valencia'dan Lille'e gitmedik. Fakat, Lille'in Ferhat için sunduğu kariyer planı, muazzamdı." diyerek sözlerini kullandı.

"LUIS CAMPOS, ANAHTAR KİŞİ"

Lille Sportif Direktörü Luis Campos'un transferdeki anahtar isim olduğunu söyleyen Sedat Çoğalan, "Luis Campos, sürekli bizimle temas kurdu. Dünya futboluna birçok yıldız kazandırmış, çok etkili biri. Ferhat ile çok ilgilendi. Projesini, neler yapacağını anlattı. Tüm aileyle ilgilendi. Ferhat, orada 2-3 aydır çok gelişim gösterdi. Çok çabuk adapte oldu. İlk takımla antrenman yapıyor ve bu onun gelişimini katlıyor." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

İZLEYENLERİ BÜYÜLÜYOR

Barcelona altyapısından yetişen, daha sonra Valencia'ya geçen ve Lille'de futbol hayatına devam eden 17 yaşındaki merkez orta saha Ferhat Çoğalan, UEFA Gençlik Ligi'nde gösterdiği performans ve potansiyeliyle izleyenleri büyüledi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • Tsli 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan baba paragöz genç yetenekte barça dan Lille ye Laliga dan Ligue1 e düştüğüne göre durum malum tipik emre mor vakası
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen bence haberi doğru okumadın
    Cevapla