Soldado: Açıkçası hiçbirimiz beklemedik

La Liga'da liderliğe yükselen Granada'nın tecrübeli ismi Roberto Soldado, büyük başarının arkasındaki sırlarını paylaştı.

Soldado: Açıkçası hiçbirimiz beklemedik
Soldado: Açıkçası hiçbirimiz beklemedik
GİRİŞ 29.10.2019 19:46 GÜNCELLEME 29.10.2019 19:46

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra La Liga ekibi Granada'ya giden Roberto Soldado, İspanya'da 10 hafta sonunda sürpriz bir şekilde liderliğe yükselen takımları ile ilgili konuştu.

 

 

Asıl hedeflerinin kümede kalmak olduğunu kaydeden Soldado, "Sezonun ilk bölümünde açıkçası hiçbirimiz bu kadar iyi olacağımızı beklemedik. Yine de gerçekçi olmalıyız ve kötü zamanların da geleceğinin bilincinde olup, ana amacımız olan kümede kalma hedefimize odaklanmalıyız. Biz her maça final maçımız olarak bakıyoruz. İnanılmaz bütçelere karşı oynuyoruz ama sahada maçlar 11'e 11 oynanıyor ve işleri kimse için kolaylaştırmayacağımızın garantisini verebiliriz" ifadelerini kullandı.

"BAŞKA TEKLİFLER DE VARDI"

 

 

Başka teklifler olmasına rağmen İspanya'yı seçtiğini vurgulayan tecrübeli oyuncu, "La Liga'ya döndüğüm için mutluyum. İngiltere ve Türkiye'de oynadım ve sözleşmem bittikten sonra başka teklifler de aldım ancak benim önceliğim İspanya'ya geri dönmekti" dedi.

Başarının sırrı sorulan 34 yaşındaki isim, "Soyunma odasında harika bir atmosferimiz var ve ligdeki ilerleyişimizin ana nedeni de bu. Ben tecrübeli bir oyuncuyum ve gençlere tavsiyeler vererek, onlara elimden geldiğince yardım ediyorum. Şu anda gelişen olaylar beni çok mutlu ediyor" diye konuştu.

Yeni takımındaki mutluluğunu, "Granada'da ailem ve ben çok mutluyuz. Şehir ve taraftarlar da bizi kollarını açarak karşıladı ve bu projede olmak benim için çok mutluluk verici" sözleriyle aktaran Soldado, 9 maçta 590 dakika süre buldu ve 1 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

KAYNAK: SPORX