Fransızlar Yusuf Yazıcı'yı konuşuyor!

Lille'in Bordeaux'u 3-0 mağlup ettiği maçta 1 gol 2 asistle oynayan Yusuf Yazıcı'ya hem hocasından hem de Fransız basınından övgüler geldi.

Fransızlar Yusuf Yazıcı'yı konuşuyor!
Fransızlar Yusuf Yazıcı'yı konuşuyor!
GİRİŞ 27.10.2019 11:37 GÜNCELLEME 27.10.2019 11:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yusuf Yazıcı, takımı Lille'in Bordeaux karşısında aldığı 3-0'lık galibiyete 1 gol ve 2 asistlik katkı verdi.

 

 

22 yaşındaki oyuncunun maç kazandıran bu performansı Fransız basınında büyük yankı uyandırdı.

Fransa'nın en ünlü spor yayıncılarından L'Equipe, Yusuf Yazıcı'ya 10 üzerinden yaptığı puanlamada '8' notunu verdi ve milli yıldızı 'Maçın Oyuncusu' seçti.

 

 

"Yusuf parladı"

Fransa'da yayın yapan 20 minutes gazetesi de Yusuf için övgü dolu yorumlar kullandı:

"1 gol ve 2 asist sahibi genç Türk beklentilere yanıt verdi. İdol olduğu Trabzonspor'dan geldikten sonra adapte olup olamayacağı sorgulanıyordu. Christophe Galtier'nin çarşamba günü Şampiyonlar Ligi maçında 3-4-3'e dönmesi her şeyi değiştirdi. Çünkü bu formasyon Yusuf'un parlamasını sağladı. İlk golünü attı, 2 de asist ekledi ve takımı için bir hata olmadığını gösterdi"

"Daha da iyi oynayabilir"

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier de sistem değişikliğinin Yusuf için olumlu olup olmadığı konusundaki görüşlerini ifade etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında "Henüz Yusuf'un gerçek değerini görmedik" diyen Galtier, milli oyuncu için şu sözleri kullandı:

"İdmanlarda çok çalışıyor. Bu performansı sistemden mi kaynaklanıyor? Sistemden bağımsız olarak bundan da iyi oynayacak kapasitesi var"

Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla görev yaptığı 13 maçta 1 gol ve 3 asist kaydetti.

YORUMLAR 15
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence de Yusuf'ta daha iyisini yapacak kapasite var. İnşallah başarılı olur ve bizi en iyi şekilde temsil eder.
    Cevapla
  • İzmir Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf iyi güzel oyuncu fransız maçların özetleri baktım takımına çok güzel katkı yapıyor. Daha büyük kulublerde oynar. O kapasitesi var. Barcelona Real Madrid Psg juventus Milan Bayern Münih gibi yolun açık olsun. Selam konusunda yeri gelir onu da çakar bizi temsil ediyor. Selam olmasa bizim gururağmen kaynagımız . Allah yardımcısı olsun. Avrupa soydaşlarımıza gerçek Türkiye hayranlarına Selam olsun.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    evet hepsi isi gücü birakmis yusufu konusuyor... Mbappe Neymar 1 macta yusufun bütün yil attigi kadar gol atiyor ama basin yusufu konusuyor...
    Cevapla
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    Artmakta bizden üstü yok...
    Cevapla
  • Bordo bereli 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul medyası zihnini zehirlemiş. İstemesenizde şapka çıkaracaksınız.
    Cevapla
  • özmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf bu işi orada en iyi şekilde yapacaktır.Olumsuz yorumları anlamıyorum.İyi olmasını istemiyorlar adeta.Yusuf hepsini yanıltacak kişilik ve kapasitede bir kardeşimizdir evel Allah.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    cünkü bazilari maclari izleyerek yorum yaziyor, senin gibilerde gazete mansetlerini okuyarak yorum yaziyor. Ben izledim, Yusuf un basarmasini niye istemeyim, ama fizik kalitesi cok zayif ve sistem anlayisi cok düsük. Bence olmayacak, sende maci izle öyle yorum yaz.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben izledim, yusuff zayiff kaliyor. Bence olmayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle