Suudi Prens'ten 22.5 milyar TL'lik teklif!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman, Manchester United için 22.5 milyar TL değerinde bir teklif yaptı ancak reddedildi.

Suudi Prens'ten 22.5 milyar TL'lik teklif!
Suudi Prens'ten 22.5 milyar TL'lik teklif!
GİRİŞ 20.10.2019 15:50 GÜNCELLEME 20.10.2019 15:51
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman, Manchester United'ı satın almak için Glazer ailesine 3.5 milyar euro'luk (22.5 milyar TL) bir teklif yaptı ancak reddedildi.

 

 

Kulüp ve Kraliyet Ailesi'ne yakın kaynakların The Mirror'a verdiği bilgiye göre; Manchester United'ın sahibi Glazer ailesine kulüp içn 3. teklifini yapan Prens Muhammed bin Salman, rakamı 3.5 milyar euro'ya kadar çıkardı ancak bir kez daha reddedildi. Kulübü 2005'te satın alan Glazer ailesi, Manchester United'ı hiçbir teklif karşısında satmayacakları cevabını verdi.

Prens Muhammed bin Salman'ın kulübü satın alma isteğinden vazgeçmediği ve görüşmelerin devam edeceği bildirildi.

 

 

New York borsasına kote olan Manchester United'ın 2.36 milyar euro piyasa değeri bulunuyor. Sezon başında değeri 2.69 milyar euro olan Manchester United, saha içerisinde alınan skorlarla birlikte, borsa da da kaybetmeye başladı.

"SATIN ALMAK İÇİN EN AZ 4 MİLYAR EURO"

New York borsasınad çalışan bir finans uzmanı, "Manchester United'ın değeri 2.36 milyar euro ve satın almak için en az 4 milyar euro'luk bir rakamı gözden çıkarmak zorundasınız. Elbette, Glazerlar yine de satmak istemeyebilir." yorumunu yaptı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 34
  • Erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan iti, satılmış hain. Filistin, Kudüs, Sudan, Somali var olma mücadelesi veriyor. Yemen'de halkın yüzde 80'i açlık sınırında, sen 3,5 Milyar Euro'ya takım satın almak istiyorsun. Hem de İngiliz kulübü. Alçak hain, mümin kardeşlerine yardım etmek dururken. Rabbim o saltanatınızı tez zamanda başınıza geçirir inşallah. Ebu Cehillerin soyları sizi.
    Cevapla
  • Guaidoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Zekatlarini verseler dünyada ac kalmaz. Allah göstermesin odun tasimaktan baska birsey degil.
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Yemen’deki Müslümanlar açlıktan ölüyor hain köpek
    Cevapla
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Yuuuh ulan herifler oyle para kaxaniyorki petrolden parayi nereye harcasak diye dusunuyorlar kardesim allahta parayi petrolu bunlara vermis gerci verse ne olucakki bunlar adam olmadiktan sonra.
    Cevapla
  • Dfg 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar akıllanmayacak mı?
    Cevapla
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasil akillansinlarki once beyin olucak sonra akil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle