Mesut Özil'den Almanlara! 'Saygı duysunlar'

Arsenal'dan haftalık 350 bin sterlin kazanan ve bu sezon şu ana kadar sadece iki kez forma giyen Mesut Özil verdiği röportajda çok özel açıklamalarda bulundu.

Mesut Özil'den Almanlara! 'Saygı duysunlar'
Mesut Özil'den Almanlara! 'Saygı duysunlar'
GİRİŞ 17.10.2019 12:31 GÜNCELLEME 17.10.2019 12:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Arsenal menajeri Unai Emery ile herhangi bir sorunu olmadığını ifade eden Özil, "Oynayamadığım için tabii ki hayal kırıklığı yaşıyorum ancak profesyonel bir futbolcuyum, çalışmaya devam edeceğim. Emery'nin kararına saygı duyuyorum ancak maçları evden izlemek kendimi çaresiz hissettiriyor" dedi.

ARSENAL'DAN AYRILMAYACAĞIM

Arsenal ile 2 yıl daha sözleşmesi olduğunu ve takımdan ayrılmak istemediğini ifade eden Özil, "Arsenal'de şu anda oynamıyorum ancak oynayacağım günler gelecek, Emery'nin kararına saygılıyım ancak oynamak için çok çalışacağım ve o gün mutlaka gelecek. Takım arkadaşlarımın başarısına yardım etmek istiyorum, taraftarın bir parçası olmak istiyorum. Her zaman oynamaya hazırım" ifadelerini kullandı.

BÜYÜK HOCALAR İLE ÇALIŞTIM

Yaşananların bazen farkında olunmayacağını da ifade eden Özil, "Her şeyi gözle görmeyebiliriz, bu çok normal. Hayat, ailem ve arkadaşlarım ile beraber devam ediyor. Olan durumları kabullenmek ve hayatına devam etmek zorundasın. Ben şu anda mutlu olmak için uğraşıyorum ve takımda arkadaşlarım ile beraber olacağım gün gelecek. Wenger, Mourinho ve Löw gibi dünyanın en büyük antrenörleri ile beraber çalıştım, onlara her zaman saygı duydum. Emery de öyle" dedi.

MERKEL DE İSTESE GÖRÜŞÜRDÜM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekildiği fotoğraf hakkında da konuşan Özil, "Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ve ben ona hak ettiği saygıyı göstereceğim. Merkel, Londra'da olsaydı ve benimle görüşmek isteseydi; görüşürdüm. Almanya'da doğup büyüdüm ancak Türkiye de benim bir parçam" dedi.

ALMANYA İÇİN YAPTIKLARIMA SAYGI DUYSUNLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafın ardından Almanya'da çok acımasız eleştirilere uğradığını ifade eden Özil, "Almanya adına dokuz sene futbol oynamış ve en başarılı futbolcularından biri olarak benim için zor bir dönemdi. Dünya Kupası'nı kazandım, birçok maçta oynadım ve her şeyimi verdim. İnsanların beni sevmek zorunda olduklarını söylemiyorum fakat sadece Almanya için yaptıklarıma saygı duysunlar" dedi.

ÖZÜR DİLESEYDİM HER ŞEY BİTERDİ

Şöyle bir hava oluşmuştu: "O görüşme için özür dileyip hata yaptığımı söylersem sanki her şey düzelecekti. Aksi halde takımda hoş karşılanmayacaktım ve ayrılmam istenecekti. Bunu asla yapmazdım. Irkçılık her zaman vardı ama insanlar bu durumu bir bahane olarak kullandılar. Ben kiminle fotoğraf çektireceğimin kararını vermekte özgürüm."

ALMANYA'DA BÜYÜK SORUNLAR VAR

Almanya'da büyük sorunlar var - sadece geçen hafta Halle’de olanlara, başka bir anti-semitik saldırıya bakın. Maalesef, ırkçılık artık ülkede yalnızca sağcı bir mesele değil. Toplumun ortasına kaymıştır.

BEN DEĞİŞMEYECEĞİM

Maç iyi gitmiyorsa veya kötü futbol oynuyorsam elbette memnun olmam çünkü daha iyi yapabileceğimi biliyorum. Saha kenarına alındığımda sinirlenirken de aynısı geçerli. Ben mükemmeliyetçiyim ve bazen çok fazla mükemmellik istiyorum. İnsanlar benim değişmemi istiyorlar fakat gittiğim her yerde başarılı oldum. Ben değişmeyeceğim.

YORUMLAR 20
  • Hasancan 4 yıl önce Şikayet Et
    Duruşunu bozma kardeşim. Olduğun gibi dur. Adamsın..
    Cevapla
  • Fen 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardeşim. bende almanya'da çalışıyorum. ve ırkçılığı her almanın gözünde görüyorum. onların beklediği yeni bir karizmatik hitler. sonra hepsi gerçek yüzünü göstermeye başlar.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal Sana gardas
    Cevapla
  • yörük 4 yıl önce Şikayet Et
    mesut olduk yiğit
    Cevapla
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen artık antrönör kurslarına başla gelecekte türk milli takımının başına geçersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle