Türkiye maçı öncesi Fransa'da şok! Kolunu kırdı

İzlanda ve Türkiye maçları öncesinde Fransa Milli Takımı kalecisi Hugo Lloris'in Tottenham'ın ligde oynadığı Brighton maçında kolu kırıldı.

Türkiye maçı öncesi Fransa'da şok! Kolunu kırdı
Türkiye maçı öncesi Fransa'da şok! Kolunu kırdı
GİRİŞ 05.10.2019 15:07 GÜNCELLEME 05.10.2019 15:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fransa Milli Takım kaptanı Hugo Lloris, Brighton maçındaki hatasıyla gole neden olurken, gol sırasında ters düştü ve sol kolunu kırdı. Oyuncunun uzun süre yeşil sahalara dönmeme riski var. 

 

 

Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Bayern Münih'e 7-2 yenilerek tarihin en ağır yenilgilerinden birine imza atan Tottenham'da işler yolunda gitmiyor. Ligde Brighton deplasmanına çıkan Tottenham, henüz 3. dakikada 1-0 geri düştü. Kaleci Hugo Lloris kalesine gelen topu kontrol edemezken; topu bir anda ağlarında gördü. Fransız kaleci hem golde hata yaptı hem de düşerken kolunu kırdı. 

Bir süre yerde yatan Fransız oyuncuya oksijenli tüple hava verildi. Sedyeye alınan başarılı file bekçisi daha sonra tedavi için hastaneye götürüldü. İngiliz basını Lloris'in bu sezonu kapatabileceğini yazdı. 

 

 

Lloris'in sakatlığıyla Fransa Milli Takımı as kalecisinden yoksun kalacak. Lloris, Euro 2020 Elemelerinde İzlanda ve Türkiye maçlarında takımındaki yerini alamayacak.

YORUMLAR 6
  • Yozgat lı 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun kötü bir durum
    Cevapla
  • Kaleci 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kaleci olarak çok üzüldüm.beğenerek izliyorduk
    Cevapla
  • gytr 4 yıl önce Şikayet Et
    kötü görünüyor :( acil şifalar.
    Cevapla
  • harbici 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim icin kötü oldu adam en formsuz zamanlarını yaşıyordu düşüşteydi zaten.Yerine gelen bundan kötü deyil iyi çıkar görürsünüz
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yedek kalecileride en az bunun kadar iyidir, boşuna sevinmeyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle