Chedjou'dan Türkiye için övgü dolu sözler!

Ülkemizde uzun yıllardır forma giyen ve bu sezon Fransa Lig 1 ekiplerinden SC Amiens'e transfer olan Chedjou, Türkiye günleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Chedjou'dan Türkiye için övgü dolu sözler!
Chedjou'dan Türkiye için övgü dolu sözler!
GİRİŞ 04.10.2019 19:25 GÜNCELLEME 04.10.2019 19:27

Sezona Medipol Başakşehir ile başlayan ve sonrasında Fransa Lig 1 ekiplerinden Sc Amiens'e transfer olan Aurelien Chedjou, ülkemizde Medipol Başakşehir dışında Galatasaray ve Bursaspor formaları da giymişti. 

 

 

''BİR GÜN KARŞINIZA BİR ŞANS ÇIKIYOR''

Medipol Başakşehir'den ayrılışı hakkında konuşan oyuncu, ''Kafamda Başakşehir ile bir sezon geçirmek vardı. Fakat bir gün karşınıza bir şans çıkıyor ve her şey değişiyor. Amiens bana bir teklifte bulundu ve bunu kabul ettim. Oğlum buraya çok yakın olan Lille'de yaşıyor. Ayrıca Amiens'in 34 yaşında olmama rağmen bana 2 yıllık sözleşme teklif etti.'' yorumunda bulundu.

 

 

''KAYBETTİĞİNDE BİR HAYATIN OLMUYOR''

Türkiye'de geçirdiği günler hakkında konuşan Kamerunlu oyuncu, ''Türkiye'de oynadığım dönemle ilgili sadece pozitif şeyler hatırlıyorum. Türkler futbol hakkında çok tutkulu. Cilt rengine ya da dinine bakmadan seni kollarını açarak kabul ediyorlar. İşler iyi gittiğinde her şey muhteşem, harika bir atmosferde taraftarlar seni alkışlıyor. Eğer her şeyini verirsen, kaybettiğinde de sana destek oluyorlar. Kaybettiğinde bir hayatın olmuyor çünkü evde kalmak zorunda kalıyorsun. Şehirde üzerinde bir baskı oluyor. Fiziksel olarak değil ama bakışlarla seni etkiliyorlar." dedi.

Ayrıca Türkiye'de Galatasaray ile geçirdiği 4 sezonda 1 Türkiye Şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa kazanan Chedjou, Türk takımlarıyla çıktığı 149 maçta 13 gol atıp 6 asist yapmayı başardı. 

KAYNAK: SPORX