Diagne coştu, Club Brugge fark attı

Belçika 1. Futbol Ligi takımlarından Club Brugge, Diagne'nin 2 gol attığı maçta Mechelen'i 5-0 yendi.

Diagne coştu, Club Brugge fark attı
Diagne coştu, Club Brugge fark attı
GİRİŞ 28.09.2019 21:37 GÜNCELLEME 28.09.2019 23:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki rakiplerinden Club Brugge, lig mücadelesinde deplasmanda Mechelen ile karşılaştı.

 

 

Club Brugge'ün Galatasray'dan kiraladığı Mbaye Diagne, 57. dakikada dahil olduğu oyunda 63. ve 70. dakikalarda 2 gol attı.

Misafir ekibin diğer gollerini 20. dakikada Krepin Diatta, 76. dakikada Siebe Schrijvers ve 82. dakikada Hans Vanaken kaydetti.

 

 

Bu sonuçla Club Brugge puanını 20'ye çıkarırken, Mechelen 14 puanda kaldı.

YORUMLAR 7
  • Ganyotçu 4 yıl önce Şikayet Et
    boş kaleye mi
    Cevapla
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligimizde ust duzey oynayan tempo tutan takim yok. Oyuncular iyi olsada sistemden anlamiyorsa teknik direktor vay takimlarin haline.
    Cevapla
  • xxx 4 yıl önce Şikayet Et
    diagneyi gönderenleri ve göndermek isteyenlerin futboldan anlamadıkları yine ortaya çıktı diagne futbolcunun dibi. sorun diagnede değildi sorun orta saha ve hala takım aynı bu feguli babel belhanda olduğu sürece biz falcaoyu da harcarız
    Cevapla
  • 44Abdullah44 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorun tutbolculcularda değil,sorun bizdeki futbol yorumcularında herkesi yerden yere vururlar yok efendim bunlar futbolcu değil adam olmazlar.bu yorumu yapanlarda ya artis yada vukuatı olan oyuncu güruhundan biri. Bi bırakın adamlar oynasın bi çıkın yakalarından.bak slimani bu haftada atti diagne yine öyle Türkiyede bu yorumcu kisvesi oldukça ağız tadıyla futbolcu uzun süre izleyemeyiz..
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi iyi atsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle