Slimani'den sürpriz Falcao sözleri!

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla hayal kırıklığı yarattıktan sonra bu sezon Monaco'da ikinci baharını yaşayan Islam Slimani, Radamel Falcao hakkında konuştu.

Slimani'den sürpriz Falcao sözleri!
Slimani'den sürpriz Falcao sözleri!
GİRİŞ 26.09.2019 22:09 GÜNCELLEME 26.09.2019 22:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bu sezon kiralık oynadığı Monaco'da formunu bulan ve geçen sezonki Fenerbahçe performansını unutturan Islam Slimani, Fransa'da konuştu.

Galatasaray'a giden Radamel Falcao'nun yerine gelen Slimani, Kolombiyalı forvet hakkında konuşurken ''Buraya Falcao'yu unutturmaya gelmedim. Onun bu kulüpte yaptıklarıyla beni karşılaştıramazsınız. İkimiz de farklı oyuncularız.'' diye konuştu.

''JARDIM BENİ TANIYOR, O YÜZDEN...''

Monaco'da tekrar yükselişe geçmesi hakkında konuşan Cezayirli forvet, ''Teknik direktör Jardim, benim yeteneklerimi biliyor. Beni sahada nasıl kullanacağını da biliyor. Bir futbolcu için, özellikle bir forvet için bu çok önemli. İster ilk 11 olsun, ister yedek olsun benden yararlanabileceğini biliyor.'' sözlerini kullandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • Öğretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene şampiyon TRABZONSPOR UEFA kupası da Trabzonspor'un ve de kıtalararası futbol şampiyonasına katılacaktır TRABZONSPOR bunun dışında Türkiye KUPASI DA TRABZONSPOR'UN
    Cevapla
  • Hihi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sezonu çay kupasiyla tamamlar
    Cevapla