Çağlar Söyüncü, Arsenal'i yaktı!

Leicester City forması terleten Çağlar Söyüncü gösterdiği performansla İngiltere'yi sallarken hakkında çıkan bir haber de gündeme oturdu.

Çağlar Söyüncü, Arsenal'i yaktı!
Çağlar Söyüncü, Arsenal'i yaktı!
GİRİŞ 22.09.2019 11:37 GÜNCELLEME 22.09.2019 11:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kariyerini Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de sürdüren Çağlar Söyüncü, gösterdiği performansla Ada'yı sallıyor. Tottenham'ı da 2-1 mağlup eden Leicester'da taraftarın sevgilisi olan ve dünkü performansıyla İngiltere'nin efsane futbolcuların övgüsünü alan Çağlar'ın Arsenal'in kapısından döndüğü ortaya çıktı.

ARSENAL'İ PİŞMAN ETTİ

Daily Express'te yer alan habere göre Arsenal, 2018 yazında Çağlar Söyüncü'yü transfer etmeye yakındı. Arsenal Menajeri Unai Emery'nin Çağlar yerine diğer bir genç stoper olan Chambers'ı beğenmesi üzerine Londra temsilcisi bu transferden vazgeçti.

EFSANE FUTBOLCULAR HAYRAN KALDI

İngiltere Milli Takımı ve Liverpool'un eski futbolcusu Jamie Carragher ve İngiltere'nin efsanelerinden Gary Lineker Çağlar Söyüncü'yü övdü. Jamie Carragher, kendine ait sosyal medya hesabından, "Leicester'dan Çağlar Söyüncü'yü izlemeyi çok seviyorum!" ifadelerini kullanırken Lineker ise tarihin en pahalı savunmacısı unvanıyla Manchester United'a transfer olan Harry Maguire'ı hatırlattı.

Lineker "Leicester City'nin Harry Maguire sonrası neden stoper almadığı çok açık; sadece onlar Çağlar Söyüncü'nün ne kadar iyi olduğunu biliyorlardı. Adının üstündeki noktaları hak ediyor." yorumunu yaptı.

YORUMLAR 6
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Önceden ofansif futbolcu cikiyordun, defansta berbattik, bugün defans oyuncusu cikiyor ama forvet bulamiyoruz.
    Cevapla
  • Kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Fikret orman sayesinde caglarda cengiz ülderde bjk kapısından döndü Fikret orman Türk futbol tarihinin en başarısız başkanı derhal istifa etmeli üç kuruş için bunları kaçırdı 100 kuruş verip lov negredo lov çöplerini aldı bjk yi batırdı para varken alamadıkları talisca abaubacarda cabası
    Cevapla
  • binali yıldırım 4 yıl önce Şikayet Et
    helall gurur bee
    Cevapla
  • yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    caglarda tek begenmedıgım ozellıgı sacları su saclarına bı tarz ver kardesım
    Cevapla
  • yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    aferin çağlar. görürsen mesut'a selam söyle.
    Cevapla
  • Çağlar Söyüncü 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam abi, derhal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle