Real Madrid yine puan kaybetti!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grubundaki rakiplerinden Real Madrid, La Liga'da deplasmanında Villarreal ile 2-2 berabere kaldı.

Real Madrid yine puan kaybetti!
Real Madrid yine puan kaybetti!
GİRİŞ 02.09.2019 00:08 GÜNCELLEME 02.09.2019 00:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga'nın 3. haftasında Villarreal ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Estadio de La Ceramica'da oynanan maç 2-2 sona erdi.

Vilarreal, 12. dakikada Gerard Moreno ile öne geçti. Real Madrid, 45+1. dakikada Gareth Bale ile skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. Ev sahibi Villarreal, 74. dakikada Moi Gomez ile tekrar öne geçti. Real Madrid, Gareth Bale ile 86. dakikada bir kez daha eşitliği sağladı.

Real Madrid adına maçın yıldızı olan Gareth Bale, 90+2 ve 90+4. dakikalarda gördüğü iki sarı kartla oyundan ihraç edildi.

Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 5'e, Villarreal ise 2'ye yükseltti.

Real Madrid, milli aradan sonra sahasında Levante'yi ağırlayacak. Villarreal ise Leganes'e konuk olacak.

 

 

YORUMLAR 3
  • G.SaRaY 4 yıl önce Şikayet Et
    artık dünya futbolunda yeni yetişen jenerasyonda iş yok,messi ronaldo gibi adamlar yetişmiyor arrtık,nerede bir ronaldinho,crespo,siedorf,zidane,inzahhi,zlatan,hagi,e'to,ferdinand.schols,nistelrooy,van hojdoonk,trezeget,van der saar,hanry.rivaldo...say say bitmez şimdi on tane adam sayamam...
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu durum şunu gösteriyor ki futbolcular arasında ki yetenek olarak fark kapanıyor, iyi futbolcular var bunların arasından sıyrılmak için çok çok iyi olmak lazım.
    Cevapla
  • Muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    yapma yau ozaman senin dünyadan haberin yok sadee Liverpool oyuncularini saysan yeterli demekki takip etmiyorsun
    Cevapla