2. Lig ekibi Arda Turan'a talip oldu!

Kagawa'yı kadrosuna katarak gündeme gelen İspanya 2. Lig ekibi Real Zaragoza, şimdi de Arda Turan'ı transfer etmek için girişimlere başladı.

2. Lig ekibi Arda Turan'a talip oldu!
2. Lig ekibi Arda Turan'a talip oldu!
GİRİŞ 29.08.2019 11:04 GÜNCELLEME 29.08.2019 17:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bonservisi Barcelona'da olan ve Medipol Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Arda Turan'a dair son dakika gelişmesi yaşanıyor.

 

 

Medipol Başakşehir'in sezon sonuna kadar sürecek kiralama hakkından vazgeçmesi için ücret görüşmelerine başlayan Zaragoza, transferi bitirmek için adeta seferberlik ilan etti.

İspanyol basınından futbolistos.es'te yer alan habere göre; İspanya 2. Lig ekibi Real Zaragoza, Kagawa'dan sonra bir de Arda Turan bombası patlatacak.

Haberde; Son olarak Zenit forması giyen Claudio Marchisio da Zaragoza'nın orta saha adayları arasında gösterildi ancak listenin başında hücum özellikleri de bulunan Arda Turan var.

 

 

Rus ekibinden ayrılan ve bonservisi elinde olan Marchisio ise Arda Turan'ın alternatifi konumunda.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 5
  • Sizde yanasınız 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolda oyundan önce Ahlaklı olmak gerekir. Eğer ahlaklı olursan herkes seni sever ve sende başarılı olursun. Yani seyirci seni oynatır. Kısa süre önce dünyanın en büyük takımında iken şimdi ikinci lig takımı sana talip oluyor.
    Cevapla
  • Ben 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen çoook biliyorsun. Bi susun ya. Gözlerden uzak ve sağ salim kalsın. Milletin nazını mı çekecek. Giderse kendisi için daha iyi. Arda'ya her zaman destek olucaz.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    ahahahahahaha bu daha iyi günlerin Arda
    Cevapla
  • Ben 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok gülen çok ağlar. Son gülen iyi güler. Son gülen Arda olacak inşallah.
    Cevapla
  • alonegreywolf 4 yıl önce Şikayet Et
    Başına bela arayan alsın
    Cevapla