Sevilla'dan F.Bahçelileri üzen Kjaer kararı!

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Simon Kjaer'i istediği fiyata satamamasının ardından Danimarkalı futbolcuyu takımda tutup bir başka stoper Maximilian Wöber'i satmaya karar verdi.

Sevilla'dan F.Bahçelileri üzen Kjaer kararı!
Sevilla'dan F.Bahçelileri üzen Kjaer kararı!
GİRİŞ 10.08.2019 16:38 GÜNCELLEME 10.08.2019 16:38

Transfer döneminde adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Simon Kjaer için İspanya'da gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

İspanya basınında çıkan haberlere göre Kjaer için istediği teklifleri alamyan Sevilla, Danimarkalı stoperin yerine Maximilian Wöber'i satış listesine koydu. 

AJAX'TAN TRANSFER EDİLMİŞTİ

Geçen sezon devre arasında Ajax'tan 10.5 milyon euroya transfer edilen Avusturyalı stoper, La Liga'da sadece 7 maça çıkabilmişti.

Sevilla'nın Wöber'i gönderse bile Kjaer için gelecek teklifleri hala bekleyeceği ve istenen şartlar olması halinde tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılabileceği belirtildi.

SEVILLA'YA NAKİT PARA GEREKİYOR

Bu sezon transfer için 124 milyon euro harcayan Sevilla, futbolcu satışından gelir elde etmek istiyor. Ben Yedder transferinden en az 30 milyon euro kazanmayı hedefleyen İspanyol ekibi Wöber'i de bonservisiyle göndermeyi planlıyor.

3. STOPER SIMON KJAER

Öte yandan Simon Kjaer, Wöber'in satılmasının ardından 3. stoper olarak takımda görev alacak. İspanyol ekibi, bu sezon Jules Kounde ve Diego Carlos'u kadrosuna dahil etmişti. (Sporx)