Cengiz Ünder'e dev talip!

Manchester City forması giyen Sane'nin sakatlanmasının ardından kanat transferi için yeni hedefler belirleyen Bayern Münih'te rota Cengiz Ünder.

Cengiz Ünder'e dev talip!
Cengiz Ünder'e dev talip!
GİRİŞ 09.08.2019 20:06 GÜNCELLEME 09.08.2019 21:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bayern Münih, bu sezon öncelikli transfer hedefi olan Leroy Sane'nin Manchester City formasıyla çıktığı maçta sakatlanmasının ardından, kanat transferi için rotayı İtalya'ya çevirdi. 
 
İtalya basınının önde gelen temsilcilerinden Sky Italia, Bayern'in Inter'den Ivan Perisic ve Roma'dan Türk futbolcu Cengiz Ünder'i hedeflediğini iddia etti. Ayrıca Alman devinin her iki oyuncuyu birden de alabileceğini belirten haberde, iki oyuncunun sık sık kanat değiştirmeyi sevdiği ve birlikte oynayabilecekleri bildirildi.
 
İsmi transferde daha önce Arsenal ile de anılan 22 yaşındaki milli futbolcu Cengiz Ünder, bir bölümünü sakat geçirdiği geçen sezonda Roma forması ile 33 maça çıktı ve 6 gol, 11 asist ile oynadı. 

 

 

YORUMLAR 8
  • PAŞA44 4 yıl önce Şikayet Et
    Münih kulüp başkanı türkleri sevmiyor diye biliyorum , ondan dolayı cengizi almaz alırsada parlayan yıldızı söndürmek içindir ..,
    Cevapla
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    akıllıysa italyada kalır.avrupa her konuda ırkcı
    Cevapla
  • Amigoo 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaw sizenee..
    Cevapla
  • Mico 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlarda para cok istedigini alirlar Ribery ve Robben rahat 2 yil daha oynardi ama gönderdiler Cengiz gitme kardesim bitersin
    Cevapla
  • Kerboran 4 yıl önce Şikayet Et
    Gitme bayerne Romada kal kral olursun. Bayerne gidersen pişman olursun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle