Juventus için yola çıkan Merih'ten ilk açıklama!

İtalyan devi Juventus'a transfer olan Merih Demiral, İtalya'ya gitti. Havaalanında açıklamalar yapan genç oyuncu Avrupa'da oynamayı küçüklükten itibaren kafasına koyduğunu söyledi.

Juventus için yola çıkan Merih'ten ilk açıklama!
Juventus için yola çıkan Merih'ten ilk açıklama!
GİRİŞ 09.07.2019 14:48 GÜNCELLEME 09.07.2019 15:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Merih Demiral, İtalya'ya gitmeden önce soruları yanıtladı.

 

 

"Çok mutluyuz. Bizim için çok büyük başarı" diyen 21 yaşındaki oyuncu, "Çok büyük emek verdik. 1 senelik kısa süre içerisinde büyük emek verdik. Yeni bir başlangıç. Önemli olan bundan sonraki süreç. Bu süreci atlatıp bize inananları mahcup etmeyiz diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Heyecanın nasıl?" sorusu için Merih, "Şu an heyecanlıyız. Bu bizim için yeni bir başlangıç ve yeni bir adım. İnşallah devamını getiririz. Ülkemizi ve bize inananları mahcup etmeyiz." yanıtını vererek gelecek için temennilerde bulundu.

 

 

"Oynamak istediğin takım Juventus muydu?" sorusuna şu yanıtı verdi, "Juventus çok önemli bir kulüp. Dünyanın en önemli kulüplerinden bir tanesi. Çok değerli oyuncuları var. Onlardan öğreneceğim çok şey var. Büyük takımlarda oynamak her çocuğun hayalidir. Şu an onu başardığım için çok mutluyum. İnşallah devamını getirip çocukluk hayallerime daha çok ulaşabilirim."

"Fenerbahçe'den sonra Portekiz'e gittin ve kısa sürede büyük yol katettin. Bu kariyeri planladın mı?" sorusuna Merih Demiral, "Buna mental olarak kendimi çok iyi hazırladım. Küçüklükten beri Avrupa'da oynamak istiyordum. İnşallah futbol yaşantımı Avrupa'da sürdürüp ülkemi en iyi şekilde temsil ederim." yanıtını verdi.  

De Ligt'le birlikte partner olacağını oynayacağının ve takımda Ronaldo ile Buffon gibi isimlerin olduğunun hatırlatılması üzerine ise genç oyuncu, "Çok büyük futbolcular var. Benim için avantaj. Onlardan tecrübe edeceğim çok şey var. Çok çalışarak en kısa zamanda formayı giymek istiyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • ümit*korku 4 yıl önce Şikayet Et
    fb liler mendil çıkarsın gözyaşı hüzün
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Son yillarin en hizli cikisini yapti cocuk. Gecen sezona Alanyaspor Formasiyla girdi, sezon ortasi Sassuoloya transfer oldu ve sezon sonu Juventus Turin le anlasma saglandi. 1 sene icinde nereden nereye ! Harbiden inanilmaz bir basari ! Ozan Kabak ta benzer basari elde etti. Onun yasi biraz daha kücük oldugu icin simdilik Schalke 04 e transfer oldu ama onunda gelecegi cok parlak. Tarihimiz boyuncu o mevkide sorunlar yasiyorduk, simdi elimizde 4 tane cok saglam Savunma oyuncusu var. Milli Takimimiz insallah basarili olacak !
    Cevapla
  • enes 4 yıl önce Şikayet Et
    on numara adam
    Cevapla
  • KaraKartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun, yüce Rabbimiz kazadan beladan korusun. Bize Merihler lazım böyle, kendini iki üç maç sonrası messi zanneden oğuzhanlar ve tufanlar değil.
    Cevapla