TRT Spor'dan Premier Lig müjdesi!

Avrupa'nın en önemli liglerinden biri olarak gösterilen İngiltere Premier Lig'de 2019-2020 sezonunun heyecanı TRT Spor'da yaşanacak.

TRT Spor'dan Premier Lig müjdesi!
TRT Spor'dan Premier Lig müjdesi!
GİRİŞ 08.07.2019 12:35 GÜNCELLEME 08.07.2019 12:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TRT'den yapılan açıklamada, "Dünyanın en görkemli futbol organizasyonu olan İngiltere Premier Lig'in coşkusu yeni sezonda TRT Spor'da yaşanacak." ifadesi kullanıldı.

Premier Lig'de her hafta en az bir maçı ekranlara taşıyacak TRT Spor, 2019-2020 sezonunda 56 karşılaşma yayınlamayı planlıyor. 

TRT Spor Kanal Koordinatörü Mehmet Buğra Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Futbolseverlerin Premier Lig'e olan ilgileri ve bize yönelik taleplerine kayıtsız kalamadık. Her ne kadar sınırlı bir yayın yapacak olsak da Premier Lig maçlarını Türk futbolseverlerle açık kanaldan buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda Premier Lig'in bütün özet görüntüleri de her hafta TRT Spor ekranlarında olacak." 

Şahin ayrıca, İtalya Kupası'nı da canlı olarak yayınlayacaklarını, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ile Amerikan Basketbol Ligi'nden (NBA) özet görüntülerin de TRT Spor'da olacağını ifade etti.

YORUMLAR 3
  • Klass63 4 yıl önce Şikayet Et
    O lige para vereceğinize kendi ligimizin yayın hakkını alsaydınız
    Cevapla
  • kkkk 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim lig hakem satın almaya endeksli maçları içinde barından bir lig. premier lig ise cok kaliteli izlemesi zevkli maçlarla dolu. bence cok akıllıca davranmışlar . güzel oldu :)
    Cevapla
  • konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    tez zamanda süper ligide alırsınız inşallah
    Cevapla