İtalya Merih'i konuşuyor! 'Juventus tarihinin...'

Merih Demiral'ın Juventus'un ilk Türk oyuncusu olması İtalya basınında geniş yankı buldu.

İtalya Merih'i konuşuyor! 'Juventus tarihinin...'
İtalya Merih'i konuşuyor! 'Juventus tarihinin...'
GİRİŞ 06.07.2019 13:13 GÜNCELLEME 06.07.2019 15:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İtalya basını, Juventus'un Merih Demiral hamlesine geniş yer ayırdı. Çizme'nin prestijli spor gazeteleri, siyah beyazlı ekibin savunmasının gücüne güç kattığı yorumlarını yaptı.

 

 

Corriere Dello Sport Gazetesi, "Demiral'dan beş yıllık sözleşme" başlığı altında, "Juventus defansta duvarı yükseltiyor. İşte Merih Demiral. Beş yıllık imzayı atarak, Juve tarihinin ilk Türk oyuncusu oldu. Ocak ayında Serie A'ya transfer olan genç oyuncu, kısa sürede birçok kulübün dikkatini çekmeyi başardı. Güçlü fiziği hızlı oyunu, sahip olduğu güçlü kişiliği ile Türk savunmacı kısa sürede Chiellini ve Bonucci'nin yanında tecrübe kazanarak, daha iyi olacaktır. Sarri'nin programına kısa sürede uyum sağlaması umut ediliyor" yorumunu yaptı.

La Gazzetta Dello Sport ise "Demiral 18 milyon euroya resmileşti" başlığı altında "Sarri yeni bir savunma oyuncusuna kavuştu. Yetenekli Merih Demiral, etkileyici oyun tarzı ve güçlü fiziği ile kısa sürede Juventus idarecilerini dikkatini çekti. Türk oyuncu ile 5 senelik kontrat yapan Juventus, defansının gücüne güç kattı. En üst seviyede kaliteli isimler, Juve'nin savunmasını oluşturacak" değerlendirmesini yaptı.

 

 

YORUMLAR 10
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk olmak için illa T.C vatandaşı mı olmak gerek bu kafaya göre ben annem babam Türk ama Türklüğüm anne babama değil de pasaport a bağlı öyle mi kağıt parçası ya ben bunları söyleyen lerin gerçekten Türk olabilecek lerine çok ihtimal veremiyorum
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Konu Merih Demiral, yorumcularin konusu Fenerbahce :)) Anti Propaganda yürüte yürüte Fenerbahceye zarar yerine güc kattiniz GÜC ! Devam edin, reklamin iyisi kötüsü yoktur :)))
    Cevapla
  • Agah 4 yıl önce Şikayet Et
    EMRE Can turk degil almanya formasi giyen bir topcu almanyada dogmus alman pasaportu tasiyan alman milli..nasil Turk arkadas..
    Cevapla
  • noname 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesut ozil ne kadar Turk se o da okadar Türk.1milyon alman vatandasi Turk var sadece almanyada.Binlerce fransa ingiltere isvicre hollanda avusturya vatandasi Turk var bu adamlarin soylari mi degisti ki degil diyorsunuz anlamiyorum.Turk olan yabancilar pasaport alinca Turk mu oldular(Aurelio ya da Bobby Dixon ornegi)
    Cevapla
  • fenerbahçeli 4 yıl önce Şikayet Et
    ben genç olsam ve kendi kaliteme inanıyorsam asla fenerbahçe gibi bir takımda oynamam, bunun en büyük sebebi yıllarca alt yapıya önem verilmedi, ve hala devam ediyor, trabzonspor, altınordu,gençlerbirliği, galatasaray alt yapıları çok çok daha iyi,
    Cevapla
  • İhsan44 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine fener avcunu yalasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle