'Her duyduğumda tüylerim diken diken oluyor'

Fenerbahçe taraftarlarının transferini en çok istediği isimlerden biri olan Mesut Özil, kaynak yaratmak ve maaş yükünden kurtulmak için takımdan gönderileceği iddiaları sürerken Arsenal'e ve taraftarına olan sevgisini gösteren bir açıklama yaptı.

'Her duyduğumda tüylerim diken diken oluyor'
'Her duyduğumda tüylerim diken diken oluyor'
GİRİŞ 03.07.2019 16:07 GÜNCELLEME 03.07.2019 16:08

Arsenal taraftarının çok özel olduğunu belirten Mesut, "Kendilerine özgü taraftarları olan birçok kulüpte oynadım ancak birçok yıldır bu işi yapan biri olarak Arsenal taraftarlarının başka olduğunu söyleyebilirim. Benimle ilgili tezahüratlarından dolayı gurur duyuyorum. Stadyumda ya da otobüste her duyduğumda tüylerim diken diken oluyor. Taraftarlarımızla gurur duyuyorum" dedi.

 

 

ARSENAL TALİP ARIYOR

Öte yandan Zaha ve Fekir transferlerini yapmak için oyuncu göndermeye çalışan Arsenal'in Mesut Özil için ciddi bir alıcı aradığı uzun süredir basında yer alıyor.

 

 

İngiliz ekibi, Süper Lig ile birlikte Serie A ekiplerinde Mesut Özil'i önermiş ancak beklediği geri dönüşü alamamıştı.

"MESUT ÖZİL'İ SATIN"

Özil ile ilgili spekülasyonlar sürerken, son olarak Arsenal'in eski futbolcularından Jimmy Carter, tecrübeli oyuncunun satılması gerektiğini söyledi.

Geçen sezon Mesut'un çok kötü oynadığını belirten Carter, "Mesut eğer dürüst olsaydı geçen sezonki performansının ne kadar düşük olduğunu görürdü. Gelecek sezon ya takımdan ayrılmalı ya da kendini geliştirip hala Avrupa'nın üst seviye oyuncularından birisi olduğunu kanıtlamak. Sanki Arsenal ile ilgilenmiyormuş gibi davranıyor. Eğer ben teknik direktör olsaydım ve Mesut için teklif gelseydi hiç düşünmeden satardım." dedi.

30 yaşındaki Mesut Özil'in Arsenal ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor.