Ozan'dan itiraf! 'Bayern'e gitmedim çünkü...'

Stuttgart'tan 15 milyon euro karşılığında Schalke 04'e transfer olan Ozan Kabak, neden diğer takımlar yerine Schalke'yi seçtiğini Alman basınına anlattı.

Ozan'dan itiraf! 'Bayern'e gitmedim çünkü...'
Ozan'dan itiraf! 'Bayern'e gitmedim çünkü...'
GİRİŞ 02.07.2019 18:52 GÜNCELLEME 02.07.2019 18:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Transfer sürecinde neden Schalke'yi seçtiğini anlatan Ozan Kabak, ''Oynamak istedim. Çok gencim ve oynamaya ihtiyacım var. Almanya'nın rekortmen şampiyonu Bayern Münih'e göre Schalke'de oynamam daha gerçekçiydi. Büyük takımlarla da görüştük ancak son tercihimiz Schalke oldu. Schalke, her sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek çok büyük bir takım.'' şeklinde konuştu.

 

 

''DÜNYANIN EN İYİLERİ 4 NUMARA GİYER''

Schalke'de neden 4 numaralı formayı tercih ettiği konusunda da açıklamalarda bulunan genç futbolcu, ''Dünyanın en iyi defans oyuncuları 4 numarayı giyiyorlar. Ben de bunu yaşatmak istedim. Genç takımlarda da 4 numarayı çok severdim. Oynadığım takımlarda bir şekilde 4 numarayı kullanmak istemiştim.'' sözlerini kullandı.

 

 

Ozan, Galatasaray'da 43 numaralı formayı giyiyordu.,

''BENİM VATANDAŞIM BİRAZ ÇILGINDIR''

Yeni takımındaki ilk antrenmanında kendisini destekleyen Galatasaray taraftarı hakkında da konuşan 19 yaşındaki Milli futbolcu, ''Benim vatandaşım bazen çılgındır. Zaten menajerim Ahmed Kutucu beni önceden uyarmıştı.'' dedi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 6
  • Biri 4 yıl önce Şikayet Et
    bayern istedi sen gitmedin
    Cevapla
  • Kul Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda gibi yoldan çıkma, emre mor gibi şımarma. Emre belozoglu gibi geldigin yeri unutma. Yolunda devam et. Yolun açık olsun aslan parçası.
    Cevapla
  • paşa44 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru tercih yapmış., bu kararıda alırken bence fatih terim etkili olmuştur.
    Cevapla
  • anti-fren 4 yıl önce Şikayet Et
    seni bayern istiyecek de sen gitmiyeceksin he??yeme bizi ziya...
    Cevapla
  • test 2023 4 yıl önce Şikayet Et
    bayeen takımını tanıyan herkes bilirki.. bayern isteseydi, kimseye bırakmazdı.. onlarda ozanın oynaması gerektiğini çok iyi biliyordu, ama şu anda ozan oynayıp pişmesi lazım... bayernde oynayacağı mevki boşaldığı an, ozan bayernde.. merakınızolmasın... ve dört sene sonra, eğer disiplinli oyuna devam ederse, 50 milyon.. demedi demeyin
    Cevapla
  • Orhun AYGÜN 4 yıl önce Şikayet Et
    evet doğru. Bayern Münih bunu yalanlamadı zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle