17'lik stoper resmen Liverpool'da!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Hollanda'nın Zwolle takımında forma giyen genç defans oyuncusu Sepp van den Berg'i kadrosuna kattı.

17'lik stoper resmen Liverpool'da!
17'lik stoper resmen Liverpool'da!
GİRİŞ 27.06.2019 13:41 GÜNCELLEME 27.06.2019 13:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kulüpten yapılan açıklamada, Van der Berg'in bonservisi konusunda Zwolle ile anlaşmaya varıldığı, 17 yaşındaki stoper ile de uzun süreli sözleşme yapılacağı belirtildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Liverpool, Sepp van den Berg'in bonservisi için Hollanda ekibine 1,3 milyon sterlin ödeyecek. Futbolcunun sözleşmesindeki ek koşulları gerçekleştirmesi halinde ödenecek bonservis bedeli 4,4 milyon sterline kadar çıkabilecek.

Hollanda Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde forma giyen Berg, geçen sezon Zwolle formasıyla 15 karşılaşmada görev aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde onyedi yasinda bir genci stadin icine bile alip sans vermezler. Sonrada nerde emeklik yasi gelmis futbolcu varsa milyon dolarlar veriyorlar. Sonradan da neden alt yapidan oyuncu yetismiyor beden turk fotbolu ilerlemiyor diyoruz. Taltonordu ve trabzon kuluplerini rakip olarak sevmesemde gebc oyunculara sans verdikleri icin takdir ve tebrik ediyorum.
    Cevapla