Cengiz için 28 milyon Euro'luk teklife ret!

İtalyan basını, Everton'ın Cengiz Ünder için yaptığı 28 milyon Euro'luk teklifin Roma tarafından reddedildiğini iddia etti

Cengiz için 28 milyon Euro'luk teklife ret!
Cengiz için 28 milyon Euro'luk teklife ret!
GİRİŞ 03.06.2019 02:28 GÜNCELLEME 03.06.2019 02:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir'den transfer olduğu Roma'da sergilediği futbolla Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden birçok kulübü peşine takan Cengiz Ünder için İtalyan basınından dev bir iddia geldi.

 

 

Tuttomercatoweb'in haberine göre, Cenk Tosun'un da forma giydiği Everton, Cengiz Ünder'e talip oldu. İddiaya göre Everton, Roma'ya Cengiz Ünder için 28 milyon Euro'luk bir teklif sundu ancak İtalyan ekibi bu teklifi yetersiz buldu ve geri çevirdi.

Cengiz Ünder için başta Arsenal olmak üzere birçok ekibin ilgisi devam ederken oyuncunun Roma'daki geleceği merakla bekleniyor.

 

 

2017 yazında Roma'ya 14,25 milyon Euro'ya transfer olan 21 yaşındaki genç yıldızın kulübüyle üç yıl daha mukavelesi bulunuyor.

YORUMLAR 3
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    28 milyon... Şaka gibi teklif.
    Cevapla
  • Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Cengizin oyun görüşünü görsen 28 değil 48 bile verirsin sizin gibi futboldan anlamayanların başımıza geçtiğinden avrupa ile bu kadar fark var o aradaki fark klüp borcu enkazı yüzünden çökecek hak etmeyen adama milyon $ verdikleri için
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden beyenmedinmi ?
    Cevapla