Arsenal'de Mesut Özil kararı!

Arsenal'in UEFA Avrupa Ligi finali sonrası Mesut Özil'i satış listesine koyduğu iddia edildi.

Arsenal'de Mesut Özil kararı!
Arsenal'de Mesut Özil kararı!
GİRİŞ 02.06.2019 15:23 GÜNCELLEME 02.06.2019 15:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi finali sonrası eleştirilerin odak noktası haline gelen Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil için flaş bir iddia ortaya atıldı.

 

 

İngiliz basınında yer alan habere göre; Arsenal yönetimi, Mesut Özil'i satış listesine koyma kararı aldı. Mesut'un dışında Shkodran Mustafi ve Henrikh Mkhitaryan'ın gözden çıkarıldığı belirtildi.

Haberde; Şampiyonlar Ligi bileti alamayan Premier Lig ekibinin, üç oyuncunun satışından kazanılacak parayla transfer operasyonunu gerçekleştireceği kaydedildi.

 

 

ÖZİL'DEN EMERY'E; "HOCA DEĞİLSİN"

Mesut Özil, Avrupa Ligi finali'nde oynadıkları Chelsea maçında kendisini oyundan alan Emery'e; "Vallahi hoca değilsin" diyerek tepki göstermişti.

Arsenal'in eski kaptanı ve efsanesi Martin Keown, final sonrası Mesut Özil'i "Chelsea'de Eden Hazard vardı, Arsenal'de ise Mesut Özil. Maçın yarısında Mesut Özil'in adını duymadım, sahada göremedim bile. Deplasmanlarda hiç oynayamıyor. Lacazette ve Aubameyang'a pozisyonlar hazırlaması gerekiyordu. Diğer yanda, Eden Hazard'ın işini nasıl yaptığını gördünüz. Mesut Özil'in ise pozisyon almayı bilen oyuncularla oynaması gerekiyor. Bu nedenle maçın içine hiç giremedi" ifadeleriyle eleştirmişti.

Arsenal'de 231 maçta oynayan 30 yaşındaki yıldız futbolcu, 43 gol attı ve 74 asist yaptı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • 67li 4 yıl önce Şikayet Et
    Gevuru memnun edemezsin
    Cevapla
  • Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Arsenal’de Mesut tek başına mı oynadı ? Geri kalan oyuncular ne yaptılar ? Maçı kaybediyorsunuz sonra suç bir adama yıkılıyor.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadaki tayyip erdogan düsmanlari mesut özili harcamak istiyorlar mesutada bu sayede büyük first dogdu dogruyu yanlisi görmek icin
    Cevapla
  • Ters 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesut doğruyu yanlışı görmeye gördüde, asıl senin bunu görmen gerekiyor.
    Cevapla