İspanya'da şike depremi! Real Madrid'in eski yıldızı...

İspanyol futbolunda yürütülen şike soruşturması kapsamında aralarında bazı futbolcuların ve kulüp yöneticilerinin de olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İspanya'da şike depremi! Real Madrid'in eski yıldızı...
İspanya'da şike depremi! Real Madrid'in eski yıldızı...
GİRİŞ 28.05.2019 12:13 GÜNCELLEME 28.05.2019 13:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İspanyol basınının Ulusal Polis kaynaklarına dayandırarak verdikleri haberlerde, eski Real Madridli İspanyol futbolcu Raul Bravo'nun şikeyle ilgili söz konusu suç örgütünün başındaki isim olduğu iddia edildi. 

 

 

Gözaltına alınanların arasında La Liga takımlarından Getafe'de oynayan Samuel Saiz Alonso ve 2. ligdeki Deportivo'da forma giyen İnigo Lopez Montana ile eski futbolculardan Borja Hernandez ve Carlos Aranda'nın da olduğu bildirildi.

Ayrıca 2. ligde mücadele eden Huesca kulübünün başkanı Agustin Lasaosa ile kulüp doktoru Juan Carlos Galindo Lanuza'nın da gözaltına alındığı kaydedildi.

 

 

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınanların, suç örgütü oluşturma, yolsuzluk ve para aklamakla suçlandıkları belirtildi. 

YORUMLAR 7
  • allahın kulu.. 4 yıl önce Şikayet Et
    ben bu yıl içinde böyle bir şeyinde galatasaray için olacağını düşünüyorum...yani yıllardır izliyorum bu ligi mutlaka ki şikeli süreçler olmuştur buna 2011 hatta ankaragücü galatasaray maçıda olmak üzere bu sezonki gibi aleni bir şike nin yapıldığını görmedim....
    Cevapla
  • yener 4 yıl önce Şikayet Et
    bizde ceza anadolu takımlarına verilir istanbul takımları kollanır.
    Cevapla
  • bay 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun çok iyi özetlemişsin
    Cevapla
  • halil halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Düşme hattındaki son 3 MAÇ ŞİKE miydi, yoksa adamlar ŞİLTE Mİ ?
    Cevapla
  • Futbolsever 4 yıl önce Şikayet Et
    aklıma niyeyse fenerbahçe,sivasspor,manisaspor,eskişehirspor kulüpleri geldi
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    bizdeki gibi mi olacak acaba göreceğiz şike var sahaya yansımamış söylemleri mi yapacaklar yoksa kural neise onumu uygulayacaklar hani bizde adamına kulübüne göre olan yasa değişen şekildemi olacak sırf onun için sonuca bakacağım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle